REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol „Ferrari“ nuosavas vėjo tunelis yra uždarytas, italai naudosis Kelno mieste esančiu vėjo tuneliu. „Ferrari“ komandos vėjo tunelis uždarytas atradus jame problemas. Šio įrenginio taisymo darbai turėtų vykti iki kitų metų rugpjūčio.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos ir Vokietijos spauda teigia, kad italų komanda naudosis Kelne esančiu vėjo tuneliu, kurį pastatė buvusi „Formulės 1“ komanda „Toyota“. Šis įrenginys šiuo metu yra nuomojamas įvairiems klientams.

REKLAMA

Paklaustas kodėl komanda naudosis būtent Kelne esančiu vėjo tuneliu, „Ferrari“ komandos vadovas Stefano Domenicali atsakė: „Todėl, kad darbas dviejuose vėjo tuneliuose būtų per daug rizikingas.“

Jam talkino ir „Ferrari“ prezidentas Luca di Montezemolo: „Mes vystysime savo 2013 metų bolido aerodinamiką Kelno mieste, kad išvengtume painiavos ir klaidų.“

Italas taip pat pridūrė, kad „McLaren“ taip pat yra reguliarūs „Toyota“ tunelio klientai. „Toyota“ auto sporto padalinio atstovas Robas Leupenas teigė: „Klientai yra labai patenkinti mūsų vėjo tunelio teikiamomis paslaugomis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų