REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Apple“ ruošia rinkai „Bluetooth“ ryšį naudojantį išmanųjį rankinį laikrodį, pranešė „TechCrunch.com“.

REKLAMA
REKLAMA

Toks laikrodis per „Bluetooth“ galės prisijungti prie kitų „Apple“ įrenginių ir perteikti su jais susijusią informaciją, sakoma pranešime. Skelbiama, kad prie šio projekto prisijungs ir „Intel“: bendromis pastangomis esą bus siekiama sukurti 3,75 cm įstrižainės PMOLED technologijos ekraną, kuris bus naudojamas tokių išmaniųjų laikrodžių gamyboje.

REKLAMA

Per „Bluetooth“ su mobiliaisiais telefonais ryšį palaikantys laikrodžiai jau seniai nėra naujiena rinkoje, o ir patys rankiniai laikrodžiai tarp jaunimo nėra populiarūs, tačiau „Apple“ garsėja savo rinkodariniais gebėjimais įkvėpti gyvybę į daugelio jau „nurašytus“ elektronikos gaminius, taigi, firminio išmaniojo laikrodžio „iWatch“ idėja tikrai neatrodo beviltiška.

Sklando gandai, kad „iWatch“ gali būti pateiktas rinkai jau kitais metais. Jei jie pasirodys teisingi, „Apple“ bandys su rankiniais laikrodžiais pakartoti tą patį triuką, kaip ir su planšetėmis, rašo „TechCrunch.com“. „iPad“ toli gražu nebuvo pirmoji planšetė rinkoje, tačiau iki „iPad“ pasirodymo klausimas, ar žmonės norės naudotis planšetėmis kiekvieną dieną, vis dar neturėjo aiškaus atsakymo. Galiausiai į jį atsakė „Apple“.

Mažai energijos vartojantis „Bluetooth 4.0“ ryšys suteikia didesnių galimybių nešiojamajai elektronikai, o „Apple“ produktų „ekosistemos“ įvairovė išmaniuosius rankinius laikrodžius gali paversti žymiai praktiškesniais.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų