REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujoji „Microsoft“ operacinės sistemos „Windows“ versija kodiniu pavadinimu „Windows Blue“ turės atnaujintą OS branduolį ir vartotojo sąsają. Apie tai, remdamasi neįvardytais šaltiniais bendrovėje, pranešė „Neowin.net“.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad naujojoje „Windows“ versijoje atsiras galimybė keisti sąsajos „plytelių“ dydį, o išorinė standartinio darbastalio išvaizda buskitokia. Šaltinių teigimu, „Microsoft“ nusprendė patobulinti „Windows 8“ grafinę vartotojo sąsają. Naujojoje versijoje bus galima laisviau pagal pageidavimą keisti pradinio ekrano, kuris pasirodo kompiuteriui įkėlus OS, nustatymus. „Windows Blue“ darbastalis bus dar paprastesnis ir labiau suderintas su minimalistine sąsajos koncepcija, sakoma pranešime.

REKLAMA

Taip pat pabrėžiama, kad „Windows Blue“ gaus atnaujintą OS branduolio versiją (6.3).

Anksčiau internete buvo pasirodę pranešimų, kad „Microsoft“ planuoja „Windows Blue“ pristatyti 2013 m. vasarą. Jei taip bus iš tikrųjų, bendrovė pereis prie metinio savo OS atnaujinimo ciklo, kaip tai padarė ir „Apple“.

Tiesa, kol kas nežinoma, ar „Windows Blue“ bus visiškai nauja „Windows“ versija („Windows 9“), ar tik esminis „Windows 8“ atnaujinimas („Windows 8.1“ „Windows 8.5“), sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų