REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Uguras Sahinas yra turkų automobilių dizaineris, šiuo metu gyvenantis Turkijoje ir vadovaujantis savo vardo stiliaus namams.

REKLAMA
REKLAMA

Jei šio vyruko vardas ir pavardė jums neatrodo girdėti, tai galime priminti keletą iš jo ankstesnių projektų, tokių kaip „Alfa Romeo C12 GTS“, „Aston Martin Gaunlet“ ir savaime suprantama, „Chevrolet Corvette“ pagrindu paruoštas ir iš koncepto serijiniu modeliu tapęs „Soneil Anadi“.

REKLAMA

Šį kartą į talentingąjį turką kreipėsi belgų kompanija „VDL Jonckheere“, kurios šaknys siejamos su per Antrąjį Pasaulinį karą nusiaubtu kėbulų gamintoju „Jonckheere Works“. „Ugur Sahin Design“ buvo pateikta užduotis atkurti vieną iš įspūdingiausių belgų firmos pagamintų modelių – vienetinį „Rolls Royce Phantom I Aerodinamic Coupe“. Pastaraisiais metais automobilis laikomas Peterseno muziejuje Kalifornijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Daniškai turkiška kompanija priėmė belgų iššūkį ir suprojektavo konceptą tokiu pat beprotiškai ilgu pavadinimu „Rolls Royce Jonckheere Aerodinamic Coupe II“, kurį ir matote kompiuteriniuose eskizuose. U. Sahinas pažymėjo, kad kompanija ieško potencialių investuotojų ir kompanijų, kurios norėtų dalyvauti rengiant keliams skirtą automobilio versiją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų