REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kadangi keturračio ir vandens motociklo projektas, kad ir koks patrauklus jis mums atrodytų, vis dar rengiamas serijinei gamybai, norintys lysti į vandenį lengvos ratuotos technikos entuziastai turi ieškoti ko nors kito. Jų laimei, yra tokie unikalūs egzemplioriai kaip „Ural“ motociklas su vandens nepaleidžiančiu lopšeliu. Viskas ką reikia daryti – irkluoti.

REKLAMA
REKLAMA

Jamalo pusiasalis yra nesvetingai šaltas Rusijos regionas į šiaurę nuo Sibiro. Nenuostabu, kad dvigubus korpusus ir didžiulę galią turintys ledlaužiai taip pat vadinami Jamalais ir tapo įkvėpimo šaltiniu šios įdomios motociklo versijos konstruktoriams, be didelių svarstymų skyrusiems jam tą patį pavadinimą.

REKLAMA

Motociklas turi priešrūkiniais žibintais papuoštą, ryklio dantimis išpieštą lopšį, kurio korpusas ir šonai padengti dviem polimero sluoksniais. „Ural“ nesiūlo jums su visu motociklu lėkti tiesai į Beringo jūrą, kadangi geriausiai jis tinka važiuoti žeme. Ant irklo išdėstytose gelbėjimosi instrukcijos punktuose rašoma - įlūžus ledui atskirti lopšį nuo motociklo ir irkluoti kaip patrakusiam. 749 kubinių centimetrų darbinio tūrio bokser tipo variklis išvysto maksimalią 40 AG galią ir į žemę remiasi 19 colių grubaus rašto padangomis.

REKLAMA
REKLAMA

Ant lopšio patalpintas atsarginis ratas, taip pat galima aktyvuoti dviejų varomų ratų pavarą. Jei sugalvosite pasivažinėti ledu nuo nelaimės apsaugoti gali „Brembo“ stabdžiai, o komfortiškesnį važiavimą turėtų suteikti „Sachs“ pakaba. Motociklas netgi turi atbulinę pavarą.

Ribota serija gaminamas motociklas kainuoja 14,250 dolerių (37 tūkst. litų) ir komplektuojamas su irklu. Užsisakyti jį galima jau dabar, tačiau tik nudažytą ta vienintele puikiai pastebima oranžine spalva.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų