REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anot Čekijos portalo „iHNed.cz“, ir šiais metais internete pasirodė keletas automobilinių vaizdo medžiagų, padariusių įspūdį milijonams žiūrovų. Gal jus sužavės šuo iš Naujosios Zelandijos, sėdintis už automobilio vairo, arba pašiurpins avarijas Rusijos keliuose vaizduojančių vaizdo kadrų gija? O gal sudomins naujosios „Toyotа“ reklama, šokiravusi visą pasaulį? Žiūrėkite tai, kas geriausia.

REKLAMA
REKLAMA

Norint, kad vaizdo klipas taptų populiarus internete, jis turi atitikti nors vieną iš šių sąlygų: būti įdomus, rodyti gyvūnus, šokiruoti arba bent jau labai skirtis nuo to, ką priimta laikyti standartiniu ir įprastu. Visi penki žemiau jūsų dėmesiui siūlomi vaizdo klipai tą padarė labai puikiai ir užkariavo daugelio gerbėjų širdis.

REKLAMA

„iHNED.cz“ iš kiekvienos automobilių pasaulio srities atrinko po vieną vaizdo klipą. Tad jūs galite peržiūrėti „Pikes Peak“ lenktynių Kolorado valstijoje įrašą, žvilgtelėti į Naująją Zelandiją, kur šunys mokosi vairuoti automobilį. Bus ir reklama, kurioje matysite merginą modelį, tiksliau,... ne visai merginą...

Ką gali traktorius, jeigu jame sumontuosime labai galingą „Volvo“ variklį:

Porteris – vienas iš trijų šunų, išmokusių vairuoti automobilį:

Ši vaizdo medžiaga, nufilmuota Rusijos keliuose, primena apie ten esančias ekstremalias sąlygas:

„Pikes Peak“ lenktynės Kolorado valstijoje laikomos vienomis iš pačių sudėtingiausių pasaulyje. Pažiūrėkite, kaip šią trasą galima įveikti motociklu:

Ir, pagaliau, reklama, šokiravusi daugelio šalių žiūrovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų