REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tikra šventė yra tai, kas teikia didžiulį džiaugsmą ir nepalieka blogų pasekmių“, – teigia dainininkas A. Mamontovas. Jis sako, kad jam tikra šventė – tai artimi žmonės, kurie yra laimingi.

REKLAMA
REKLAMA

Kokia, Jūsų manymu, turėtų būti tikra šventė?

Tikra šventė yra džiaugsmas, turi būti džiaugsmas. Kaip ji atrodo, kiekvienas supranta individualiai. Šiaip tikra šventė yra tai, kas teikia didžiulį džiaugsmą ir nepalieka blogų pasekmių. Man tikra šventė – tai artimi žmonės, kurie yra laimingi. O kur ir kaip – čia jau techninis klausimas.

REKLAMA

Kaip Jūs manote, ar lietuviai yra paniurėlių tauta, nemokanti atsipalaiduoti ir švęsti?

Mes puikiai mokame atsipalaiduoti ir švęsti, tik vaidiname paniurėlius.

Kodėl mes vaidiname paniurėlius?

Nes mums taip patinka. Nežinau, kodėl. Gal kartais tokiu būdu bandome pelnyti kitų dėmesį. Manome, kad kas nors mūsų pasigailės ir padarys už mus tai, ką mes turime padaryti patys.

Bet švęsti ir atsipalaiduoti mes mokame?

Aš manau, kad taip, žmonės moka atsipalaiduoti. Visokių yra atvejų. Tas atsipalaidavimas nereiškia, kad darau, ką noriu. Atsipalaidavimas – tai leidimas sau ir kitiems būti savimi. Žmonės kartais supranta tą laisvę taip, kad jie kitiems gali lipti ant galvų. Trukdyti kitiems švęsti – nėra šventė. Šventė vyksta tuomet, kai gerai visiems. Be chamizmo, muštynių ir blogų pasekmių dėl svaigalų vartojimo.

REKLAMA
REKLAMA

Ką Jūs veikiate per Kalėdas ir kaip linkėtumėte jas švęsti kitiems?

Šitos šventės – šeimyninės. Aš jas leidžiu prie šventinio stalo su šeima ir artimais žmonėmis. O kaip kiekvienas švenčia, tai linkėk nelinkėjęs... Manau, kad kiekvienas turi savo viziją ir pats gali sugalvoti, kaip švęsti. Galiu tik palinkėti patirti džiaugsmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų