REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ klubo gynėjas Branislavas Ivanovičius buvo išrinktas 2012 metų Serbijos futbolininku. Šia proga Serbijos Futbolo Asociacija (FSS) žaidėjui įteikė „Auksinį kamuolį“.

REKLAMA
REKLAMA

28 metų Serbijos rinktinės kapitonas pirmą kartą gavo tokį apdovanojimą. Su „Chelsea“ gynėjas laimėjo Čempionų lygą, šis pasiekimas ir įtakojo futbolininko pripažinimą jo gimtinėje.

REKLAMA

„Šis apdovanojimas man reiškia labai daug. Kai savo šalyje esi išrinktas geriausiu žaidėju, tai atperka viską dėl ko stengiuosi. Esu laimingas ir noriu padėkoti savo šeimai, komandos draugams, klubui ir nacionalinei rinktinei. Visi jie man padėjo pasiekti tai, ką esu pasiekęs dabar. Dabar mano tikslas išlaikyti šiuos standartus ir toliau tobulėti“, - sakė B.Ivanovičius.

B.Ivanovičius „Chelsea“ klube žaidžia nuo 2008 metų kai persikėlė iš Maskvos „Lokomotiv“. Serbijos rinktinėje futbolininkas jau yra sužaidęs 57 rungtynes ir per jas įmušė 7 įvarčius.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiu Serbijos treneriu buvo pripažintas Dragomiras Okuka, kurio vadovaujamas Kinijos „Jiangsu Sainty“ klubas nacionalinėse Kinijos pirmenybėse užėmė antrą vietą.

„Kiekvienas prizas yra svarbus, tačiau šis man yra ypatingas ir užims svarbią vietą mano širdyje. Šiuo metu dirbu toli nuo namų, taigi pripažinimas iš FSS man yra labai svarbus ir aš tai vertinu. Didžiuojuosi tuo“, - kalbėjo D.Okuka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų