REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester City“ klubo gynėjas Kolo Toure palygino savo atstovaujamą klubą su „neįveikiamąja“ Londono „Arsenal“ ekipa, kurios dalimi jis buvo kai Londono klubas 2003/04 metų sezone nepatyrė pralaimėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Dramblio Kaulo Kranto rinktinės gynėjas didžiąją sezono dalį praleido ant atsarginių suolelio, tačiau paskutiniu metu gynėjas sugebėjo prasimušti į startinę sudėtį.

REKLAMA

K.Toure pareiškė, kad „Man City“ nesuvaldoma komandinė dvasia priverčia kovoti ekipą iki pat finalinio teisėjo švilpuko ir tai klubui atneš tik naudą. Verta paminėti, kad „Man City“ savaitgalio rungtynes su „Reading“ ir laimėjo per pridėtą teisėjo laiką kai įvartį pelnė Garethas Barry.

„Taip pat buvo ir „Arsenal“ klube kai ši komanda tapo „neįveikiamąja“. Mes tiesiog žinojome, kad kai pralaimime ar rezultatas yra lygus, kad dar galime įmušti lemtingą įvartį. Taip buvo „Arsenal“ klube, taip yra ir „Manchester City“ ekipoje. Mes niekada nepriimame lygiųjų ar pralaimėjimo“, - kalbėjo K.Toure.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, labai svarbu išlikti ramiam, nes mes žinome, kad įvartį galime įmušti bet kada. Turime tiek daug nuostabių atakuojančių futbolininkų, kurie gali įmušti įvartį. Mes tiesiog tikime, kad galime pelnyti įvartį. Šis tikėjimas ateina iš mūsų turimų žaidėjų galimybių“, - toliau tęsė gynėjas.

„Tu privalai tikėti. Praėjusiame sezone mes daug įvarčių įmušėme rungtynių pabaigoje. Panašiai vyksta ir šį sezoną. Tokie įvarčiai yra labai svarbūs ir jie gali nulemti titulą“, - užbaigė K.Toure.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų