REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siekdami, kad šventės prabėgtų kuo sklandžiau, o jų metu nukentėtų kuo mažiau žmonių, visą paskutinę metų savaitę policijos pareigūnai daugiau dėmesio skirs viešajai tvarkai ir eismo saugumui.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl to baigiantis metams policija ne tik užtikrins viešąjį saugumą įvairių šventinių renginių metu, bet atidžiau stebės ir kitas viešąsias erdves, kur gali būti vykdomi teisės pažeidimai, nesilaikoma viešosios tvarkos. Reguliariai bus tikrinamos ir barų, kavinių, parduotuvių prieigos bei vietos, kuriose mėgsta rinktis jaunimas. Tokių prevencinių patikrinimų metu principingai bus vertinami asmenys, viešose vietose vartojantys alkoholį ir kitas svaigiąsias medžiagas, taip pat pažeidžiantys pirotechnikos naudojimo tvarką.

REKLAMA

Atitinkamai sustiprintą neblaivių ar nuo narkotinių medžiagų apsvaigusių asmenų kontrolę švenčių metu pareigūnai vykdys ir keliuose.

Policija ragina ir gyventojus švenčių metu nepamiršti savo pačių bei savo artimųjų saugumo – alkoholį vartoti atsakingai, imtis visų atsargumo priemonių naudojant pirotechnikos priemones, tiek vairuotojams, tiek pėstiesiems kelyje būti budriems ir elgtis saugiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų