REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasiruošimas šventiniam įmonės vakarėliui kainuoja nervų ir pastangų. Neformalus bendravimas dažnai baigiasi kurioziškais pasiūlymais, o alkoholis suluošina pilkųjų smegenų ląstelių likutį. Tereikia iš anksto pasiruošti žaidimo taisyklėms ir jūsų orumas bus išsaugotas.

REKLAMA
REKLAMA

Atminkite, nieko tokio ateiti į bendrovės vakarėlį pirmam, kur kas svarbiau jame neužsibūti tiek, kad aptarnaujančiam personalui tektų jus išprašyti lauk.

REKLAMA

Nepaisant to, kad mokykloje vesdavote diskotekas, šiandien turėtumėte pasistengti laikytis atokiau nuo garso įrangos. Prieš dvidešimt metų visi jus pažinojo kaip šauniausią fakulteto šokėją? Tuomet įsipilkite dar vieną taurę ir išgerkite už prabėgusias dienas, tik jokiu būdu nebandykite jų pakartoti. Apskritai, šokiai su kolegomis atrodo apgailėtinai.

Atkreipkite dėmesį į vakarėliui skirtas išlaidas. Jeigu bendrovė jus maitina jūros gėrybėmis, girdo aukščiausios rūšies šampanu ir malonina brangiai apmokama muzikos grupe, tuomet belieka kuo skubiau susikrauti savo daiktus, nes artimiausiu metu įmonės laukia bankrotas.

REKLAMA
REKLAMA

Visomis išgalėmis venkite detalių diskusijų su įmonės vadovu apie jo vadovavimo klaidas.

Bendrovių vakarėliuose „sublizga“ kūrybinio skyriaus darbuotojai. Jų šukuosenos stilingiausios, batai – madingiausi. Šie žmonės ilgai neužsibūna: keliauja į kitą, kur kas šaunesnį vakarėlį, kuriame jūs esate nepageidaujamas.

Jei norite nustatyti girtumo lygį, jums pagelbės telefonas: vos tik pradėsite telefono ekrane rodyti kolegoms savo augintinio nuotraukas, žinokite, kad atėjo laikas išsikviesti taksi.

Pasibaigus vakarėliui keliaukite tiesiai į namus. Pratęsimas skirtas tiems, kas dar neperkopė 25 metų slenksčio.

Niekada nelįskite bendradarbiams į akis ir neaiškinkite, kad per šias šventes vartosite tik vandenį. Paryčiais prabusite rūbinėje, svetimų paltų krūvoje, o kitą dieną į darbą grįšite pabrukęs uodegą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų