REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant grandiozinėms žiemos šventėms, padaugėja įvairių vakarėlių ir susitikimų su draugais. Visada yra galimybė šiek tiek paįvairinti šias šventes, rengiant teminius vakarėlius.

Artėjant grandiozinėms žiemos šventėms, padaugėja įvairių vakarėlių ir susitikimų su draugais. Visada yra galimybė šiek tiek paįvairinti šias šventes, rengiant teminius vakarėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keliaujantis vakarėlis

Jei jūsų draugai yra labai linksmi, energingi ir jiems patinka dalintis su aplinkiniais savo pozityvia nuotaika, jums reikėtų organizuoti keliaujantį vakarėlį. Esmė tame, kad nereikės rinktis vietos jo rengimui, tereiks sukurti maršrutą. Surinkite savo draugus ir surenkite eitynes po miestą, po mėgstamiausias vietas, parkus, aikštes ir kitas viešas pasilinksminimo vietas.

REKLAMA

Susitikite kurioje nors vietoje, apsirenkite puošniai, pasiimkite su savimi kokios nors smagios atributikos, balionų, bengališkų ugnelių ir pan. Tegul jūsų kompanija būna ryški ir šventiška, galima net gi pasiimti magnetofoną arba muzikinį grotuvą su nedidelėmis kolonėlėmis. Pereinant iš vienos vietos į kitą (kiekvienoje jūs galite pailsėti, pabendrauti, šiek tiek išgerti), dovanokite praeiviams balionus, šypsenas ir gerą nuotaiką, dalinkitės savo linksmybėmis. Milžiniškas pliusas – jūs ne tik aplankysite visas mėgstamiausias miesto vietas, bet ir atliksite gerųjų „burtininkų“ vaidmenį, kurie padovanos šventinę nuotaiką daugybei žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Išprotėję „stalkeriai“

„Stalkeriais“ vadinami žmonės, kurie gerai orientuojasi vietose, kurios yra uždraustos arba mažai žinomos plačiai visuomenei: požemiuose, apleistose teritorijose, pastatuose, gamyklose. Taip pat tai žmonės, kurie fotografuoja brutalų šių objektų grožį. Vakarėliui kaip tik ir reikės tokios „kraupios“ vietos, fotoaparatų ir kitų atributų: užkandžių, gėrimų, muzikos.

Galiausiai gausis kiek kraupokas vakarėlis su fotomeno elementais. Jūs tik pagalvokite, apie ką gali papasakoti apleistas pastatas! Apie žmones, kurie čia buvo ir gyveno, apie paties pastato istoriją... “Stalkerių” padarytos nuotraukos keistai paliečia dvasią, priverčia įsižiūrėti į nuskurusias sienas ir pakrypusius laiptus, kažkieno paliktas dėžes su kadaise uždraustomis knygomis... Tai neįprastas koloritas jūsų vakarėliui, be to, atminimui liks nuotraukos, kurios perduos tą jaudinančią aplinką, o vėliau bus galima surengti nedidelę parodą draugams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kanų liūtai

Reklama – tai savotiškas menas, besiremiantis komercija. Kai kuriose reklamose galima įžvelgti gilią prasmę arba humorą, tokia reklama patenka į „Kanų liūtų“ festivalį, kur vertinamas tiek vizualinis pateikimas, tiek humoras, tiek sugebėjimas atkreipti dėmesį į produktą. Pasijuokite iš reklamos ir surenkite savo vakarėlį „Lietuviški vilkai“.

Kiekvienas galėtų iš anksto nufilmuoti juokingą reklamą, o jei neturi vaizdo kameros, tiesiog padaryti reklaminį plakatą. Tegul kiekvienas vakarėlio dalyvis būna teisėjas. Paruoškite spragėsių, gaiviųjų gėrimų ir skaniai pasijuokite vieni iš kitų. Kad būtų dar linksmiau ir įdomiau, apsirenkite kaip reklamos personažai. Kūrybingumo nestokojantys gali sugalvoti, kaip apsirengti Misteriu Properiu, M&M’s saldainiais ir kitais reklamų veikėjais, kurie sukurs smagią atmosferą bei puikiai paįvairins nuotraukas iš vakarėlio.

REKLAMA

Sąlytis su laiku

Kai kam patinka 50-ieji, kurie asocijuojasi su Billu Haley ir Elviu Presley, kažkas žavisi uždegančiais 60-ųjų rock&roll’o ritmais, o kažkas eina iš proto dėl disco stiliaus, kuris puošė 70-80-uosius. Tegul skirtingų laikotarpių ir muzikinių epochų herojai susirenka jūsų vakarėlyje vienoje šokių aikštelėje. Skirtingos muzikos ir kostiumų fejerverkas – bus tikrai linksma.

Tegul kiekvienas vakarėlio dalyvis atsineša su savimi ką nors tokio, kad primins apie tuos laikus, kurie jam patinka: tai gali būti “The Beatles” ženkliukas, senovinės užsigulėjusios cigaretės, “talonai” maistui ar dar kažkas senovinio... Visa tai reikia išdėlioti ant ilgo stalo ir surengti parodą “Gyvenimas 20-ajame amžiuje”.

REKLAMA

Multimedijos šventė

Interneto ir pažangių technologijų epochos klestėjimo metu galima surengti Interneto vakarėlį. Tam prireiks draugų, alaus, traškučių, fotelių ir kėdžių bei pozityvios nuotaikos. Kiekvienas vakarėlio dalyvis prieš šventę galėtų paieškoti kokių nors juokingų nuorodų į tinklaraščius, juokelius, pokštus, testus, vaizdo siužetus ar muziką – viską, kas patinka ir būtų įdomu ir smagu parodyti draugams. Pajunkite didžiausią monitorių, kokį tik galite susiorganizuoti. Paeiliui peržiūrinėkite nuorodas, spręskite testus, kartu juokitės, atraskite naujus tinklalapius, bendraukite. Perėjus prie nuorodų su muziką, galite ir pašokti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis variantas puikiai tiks interneto platybių mėgėjams ir suteiks galimybę pasidalinti savo atradimais su draugais.

Kinozavras

Kinematografo gerbėjams puikiai tiks vakarėlis-kinofestivalis. Norėdami organizuoti tokią šventę, turite iškart su draugais atrinkti geriausius filmus iš visų mėgstamiausių. Žiūrėkite juos kartu su kitais, darykite pertraukas – juk tai galimybė pasidalinti įspūdžiais, aptarti tai, ką pamatėte.

Susitarkite dėl konkrečių kriterijų, pagal kuriuos vertinsite filmus, kad būtų paprasčiau nustatyti laimėtoją. Kiekvienas turi filmą įvertinti konkrečiu balu. Kinofestivalį galima suderinti su lengvų alkoholinių kokteilių degustavimu. Ir nepamirškite didžiulio indo su spragėsiais.

REKLAMA

„Freak“ paradas

Drąsiausi ir kūrybiškiausi žmonės tiesiog privalo surengti freak-party. Freak’ai – tai egzaltuoti žmonės, kurie stengiasi kuo labiau šokiruoti. Jie apsivelka šokiruojančius ir fantastinius kostiumus, įsiveria auskarus į netikėčiausias vietas, pasidaro keistas šukuosenas, nevengia body art’o. Pasiduokite fantazijai ir sukurkite iš tiesų ekstravagantišką kostiumą, nusipieškite tatuiruočių, nusidažykite plaukus spalvotai, išpieškite veidą, pasisiūkite ryškų ir įdomų kostiumą – darykite viską, kas jums šaus į galvą. Kiekvienas freak’as turi būti išskirtinis ir gerai įsijausti į savo kostiumą, bet koks įvaizdis, kurį bandysite įkūnyti, turi atsispindėti ir jūsų elgesyje, juk nesėdėsite tyliai kamputyje.

REKLAMA

Siekdami kuo didesnio efekto keliaukite pasivaikščioti po miestą, tegul jus mato, fotografuoja, rodo į jus pirštu. Šokiravimas tikrai pakelia nuotaiką.

Kaip matote, žmonės, turintys lakią fantaziją ir gerą humoro jausmą, visada sugalvos, kaip surengti gerą vakarėlį. Surenkite savo draugams tokią šventę, apie kurią paskui dar ilgai bus šnekama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų