REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nenumaldomai artėjant šventėms galvą tenka pasukti ne tik dėl dovanų, bet ir dėl šventinių planų: kur, kaip ir su kuo sutikti ne tik Kalėdas, bet ir Naujuosius metus. 

REKLAMA
REKLAMA

Tapo įprasta, jog dauguma gyventojų šv. Kūčias ir šv. Kalėdas praleidžia prie bendro stalo su artimaisiais bei šeimos nariais. Tačiau po specialiosios Balsas.lt gatvės apklausos paaiškėjo, jog ir Naujuosius metus dalis apklausoje dalyvavusių miestiečių rengiasi sutikti namuose: „ Kaip ir Kalėdas, taip ir Naujuosius metus sutiksiu jaukiausioje ir šilčiausioje vietoje – namuose su artimaisiais“, - apie savo šventinius planus pasakojo pašnekovė.

REKLAMA

Namuose su artimaisiais išlydėti senuosius metus, mūsų nuostabai, ruošiasi ir jaunimas: „Švęsiu namuose, nes man taip geriau“,- kalbėjo vienas apklausoje dalyvavęs studentas.

Apklausos metu sutikome ir šventines „erezijas“ skleidžiančių miesto gyventojų: „Bėda. Šventės yra gyva bėda, nes sutrikdo gyvenimo ritmą“,- savo anti-šventinėmis nuotaikomis dalinosi vilnietis.

Apie tai kur apklausoje dalyvavę miestiečiai planuoja sutikti Naujuosius metus galite pažiūrėti specialiame Balsas.lt reportaže:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų