REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aprimus pūgoms ir nustojus snigti Kauno kelininkai į gatves metė visas savo pajėgas. Ketvirtadienio rytą į darbą važiuojantys vairuotojai buvo maloniai nustebinti švariai nuvalytomis ir pabarstytomis pagrindinėmis miesto gatvėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmiausia kelininkų dėmesio sulaukė didžiosios miesto arterijos - Karaliaus Mindaugo, Savanorių, Pramonės prospektai, centrinės miesto gatvės. Trečiadienį, 23 val., į gatves išvažiavusi ir darbus 6.45 ryto baigusi technika nuvalė bei druskos mišiniu pabarstė visas pagrindines miesto gatves, kuriomis važiuoja viešasis transportas.

REKLAMA

„Kol nepaliaujamai krito sniegas, visos pastangos buvo bevaisės. Nurimęs oras leido švariai nuvalyti pagrindines gatves. Artimiausiomis dienomis prognozuojami didelį šalčiai, todėl stengėmės, kad gatvėse neliktų sušalusių ir itin pavojingų provėžų", - pasakojo Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Šįryt pakartotinai nukastas sniegas nuo pagrindinių gatvių šaligatvių ir viešojo transporto stotelių.

REKLAMA
REKLAMA

„Kelininkai per pūgą nuolat valė ir barstė 250 pagrindinių miesto gatvių. Vakar kreipėmės į seniūnus, kad įvardintų po penkias seniūnijos gyventojams svarbias, bet kol kas nenuvalytas gatves. Norime, kad, kauniečiai be kliūčių galėtų pasiekti gydymo įstaigas, o vaikai saugiai nueitų į mokyklą ir grįžtų namo", - tvirtino A. Pakalniškis.

Jau šią naktį bendrovės „Kauno švara" technika išvažiuos į 53 šalutines gatves. Susikaupęs sniegas bus nustumdytas ir nuo įvažų į gatves.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų