REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

REKLAMA

Sachalino srityje, Rusijoje, ginkluotas teisininkas pusę valandos ginekologijos skyriuje laikė įkaitais medikus ir ten buvusias gimdyves.

REKLAMA
REKLAMA

Tokiam nevilties kupinam žingsniui Valerijus K. ryžosi dėl medikų klaidos, kuri kainavo gyvybę jo dar negimusiam vaikui, – tokią versiją pateikė pats vyras. Medikai savo klaidos nepripažįsta ir dėl kūdikio mirties motinos įsčiose kaltina „genetinį polinkį“.

REKLAMA

Šiuo metu vyksta tyrimas ir, jeigu pasitvirtins įtarimai, vyrui bus keliama baudžiamoji byla.

Advokatas, rankose nešdamas automatinį ginklą, be didesnio vargo pateko į ginekologijos skyrių. „Aš kaip tik tvarkiau palatas, kai pamačiau vyriškį su striuke ir batais. Jau žiojausi išprašyti įžūlų lankytoją, tačiau pamačiau jo rankose ginklą. Kalbėtis jis nenorėjo, iškart pareikalavo pakviesti vyr. gydytoją“, – siaubo akimirkas prisiminė ginekologijos skyriaus sanitarė Sofija Severnaja.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrą visi šiame skyriuje pažinojo. Neseniai jo sužadėtinė gydėsi šioje ligoninėje. Nėštumas buvo labai komplikuotas, todėl, kai moters sveikata tapo kritinė, ginekologai ją išsiuntė į miesto ligoninę.

Ten gydytojai ir nustatė vaiko mirtį mirties faktą. Paaiškėjo, kad rajono gydytojai, nepastebėdami vaiko mirties, bandė gelbėti nėštumą.

„Kodėl Valerijus K. su automatu įsiveržė į gimdyvių skyrių, aš nesuprantu. Jeigu jis mano, kad mes klydome, galėjo ateiti ir civilizuotai pasikalbėti, o ne gąsdinti automatu nėščias moteris, kurioms iki šiol yra duodami raminamieji vaistai“, – stebisi gydytoja Nadežda Klimanskich.

Savo kaltės nusivylęs juristas neneigia, jis geranoriškai pasidavė atvykusiems pareigūnams. Išvedamas dar suspėjo pasakyti, kad už šį „žygdarbį“ jam gresia iki 20 metų kalėjimo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų