REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prestižinio britų žurnalo „Top Gear“ apdvonojimuose „Top Gear Awards 2012“ ypatingu titulu buvo apdovanotas naujausias italų koncerno „Fiat Group Automobiles“ modelis – „Fiat Panda 4x4“. Šiam modeliui „Top Gear“ teisėjai skyrė „Metų visureigio 2012“ apdovanojimą, ypač pabrėždami jo patogumą, technines ir visureigio savybes.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia teisėjai, „Fiat Panda 4x4“ nusipelnė šio titulo dar ir dėl to, jog visų varančiųjų ratų technologija „Torque on demand“ ir elektroninis diferencialo blokavimo mechanizmas lengvai įveikia bet kokias kliūtis. Taip pat ypatingo Didžiosios Britanijos žurnalo ekspertų dėmesio sulaukė 85 AG variklio „TwinAir Turbo“ ir specialios šešių greičių mechaninės pavarų dėžės su pažeminta pirmąja pavara, skirta lengvesniam automobilio pajudėjimui įkalnėse ar ant blogo sukibimo paviršiaus, derinys.

REKLAMA

Tituluotasis „Fiat Panda 4x4“ modelis pasižymi ir puikiomis visureigiams būdingomis kampų reikšmėmis - 21° (įvažiuojant), 36° (išvažiuojant) ir 20° (pervažiuojant rampą), ir didžiule važiuoklės prošvaisa - 16 cm 1,3 l „MultiJet II“ varikliui ir 15 cm 0,9 l „Twinair Turbo“ varikliui.

Naująją „Fiat Panda 4x4“ jau galima užsisakyti ir Lietuvoje, įgaliotosios „Fiat“ atstovės Baltijos šalyse UAB „Autobrava” salonuose. Šio modelio kaina prasideda nuo 54 370 litų.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų