REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš 8 dienas dingęs japonų kompanijos padalinio Maskvoje verslo vystymo direktorius 32 metų Jakovas Fominych rastas negyvas Tverės apskrityje. Gruodžio 11 dieną prapuolusio vyro kūnas aptiktas greitkelyje prie Toržoko miesto, rašo lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Ant „Hitachi“ kompanijos darbuotojo kūno ekspertai rado kankinimų pėdsakus – jam sulaužyti rankų pirštai, diagnozuotas raktikaulio lūžis, o ant odos matyti nudeginimai.

REKLAMA

32 metų vyras gruodžio 11 dieną išėjo iš pastato, kuriame dirba ir nuo to laiko apie jo buvimo vietą nieko nebuvo žinoma. Jauno vadybininko „Audi RS3“ aptiktas tos pačios dienos vakarą vienoje iš kooperatyvinių gyvenviečių Maskvos apskrityje.

„Šiandien tyrėjai nustatė tapatybę nežinomo vyriškio kūno, aptikto prie Toržoko miesto Tverės apskrityje. Tai dingęs Jakovas Fominych“, - paskelbė vienas iš tyrimo Maskvoje vadovų Sergejus Stukalovas. Lifenews.ru redakcijai pavyko surasti liudytojų, kurie matė du vyrus, padegančius automobilį „Audi RS3“.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo labai tamsu, todėl automobilio uždegimą pastebėjome iškart, - pasakojo vienas iš liudytojų. – Priėjome arčiau ir pamatėme, kai du vyrai kažką išliejo mašinos salone ir pabėgo. Ugnis iš karto šoktelėjo iš vidaus, durys buvo atidarytos, o mašina užvesta.“

Pastebėję nusikaltimą vyrai puolė vytis padegėjus, tačiau pastarieji sėdo į automobilį ir pabėgo. Anot liudytojų, nusikaltėliai tarpusavyje kalbėjo ne rusų kalba, o tikriausiai moldaviškai.

Policija į nusikaltimo vietą atvyko po valandos. Automobilis jau buvo iki dugno sudegęs. Kiek vėliau tyrėjai netoli automobilio rado rankinę su dokumentais ir banko kortelėmis, priklausančiomis J. Fominych. Neatmetama versija, kad verslininko pagrobimas ir nužudymas susijęs su jo profesine veikla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų