REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stebint susirinkusiems liudininkams 37-erių Gregorijos Kočnevas penkis kartus dūrė su peiliu į krūtinę tiesiog avarijos vietoje, žiedinėje Peterburgo miesto gatvėje, skelbia Lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia vietos policija, vairuotojas su visureigiu „Toyota Land Cruiser“ nustūmė kitą automobilį, o vėlia išlipęs lauk ėmė laužyti artimiausių transporto priemonių veidrodėlius.

REKLAMA

Po tokio beprasmiško vandalizmo akto Grigorijus Kočnevas išsitraukė peilį. Vyras penkis kartus dūrė sau į širdį – vienas iš dūrių pasirodė mirtinas, ašmenys tiesiai pervėrė širdį.

„Jis elgėsi daugiau nei keistai, - kalbėjo vienas iš policijos pareigūnų. – Tačiau mes turėjome keturis nepriklausomus liudininkus, kurie matė kaip jis peiliu badė sau krūtinę. Akivaizdu, kad jis buvo avarijos kaltininkas, tačiau jokių rimtų prielaidų savižudybei nebuvo, juolab, kad avarijos metu nukentėjo tik automobiliai. Daugiau transporto priemonių jis apgadino bėgdamas.“

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia Lifenews.ru, pastaruoju metu Grigorijus Kočnevas niekur nedirbo, tačiau praeityje buvo inkasatorius.

Anot artimųjų, siekdamas ankstesniojo darbo jis netgi turėjo gauti psichiatrų komisijos pažymą, kadangi pagal pareigas vaikinui buvo reikalingas leidimas nešioti kovinį ginklą. Specialistai tuomet jokių nukrypimų nuo normos neužfiksavo ir išdavė Grigorijui reikiamą pažymą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų