REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pamenate sidabrinį „Gumpert Tornante“ konceptą praėjusių metų Ženevos automobilių parodoje? Galime priminti, kad vokiečių kompanija „Gumper“ nusprendė sujungti jėgas su italų dizaino namai ir kėbulų gamintoju „Carrozzeria Touring Superleggera“ tam, kad sukurtų bandomąjį „Tornante“ modelį varomą atnaujinto dviem turbokompresoriais aprūpinto 4,2 litro darbo tūrio V8 tipo variklio, kurio maksimali galia siekia beveik 700 AG.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo laiko, kuris praėjo nuo koncepto pristatymo iki dabar „Gumpert“ jau buvo keliama bankroto byla, po to kai bandymas rasti naują savininką baigėsi nesėkme, tačiau kompanija sugebėjo atsigauti ir pradėjo gaminti automobilius. „Tornante“ eskizai, kuriuos matote nuotraukose neseniai buvo pateikti patentų registravimo agentūrai, o jų autoriai yra ne „Gumpert“, o „Carrozzeria Tourint Superleggera“ specialistai.

REKLAMA

Lyginant su praėjusiais metais publikai demonstruotu konceptu superautomobilio dizainas šiek tiek pasikeitė – atsirado naujas priekinis buferis su mažesnėmis radiatoriaus grotelėmis ir papildoma anga tiesiai po jomis, pasikeitė už durų įrengtų šoninių oro įsiurbimo angų padėtis, o galinį langą pakeitė žaliuzės, kurios išlaikant stilių taip pat pastebimos iš šonuose.

Visiškai pakeist koncepto galinė dalis, kurioje atsirado nauji galiniai žibintai ir buferis. Žinių apie tai, ar „Gumpert“ imsis šio automobilio gamybos nėra, tačiau jei vokiečiai planuoja to imtis, serijinės gamybos modelį galime pamatyti jau 2013 m. kovą Ženevos automobilių parodoje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų