REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Renault” grupės informacinių sistemų ir IT generalinis direktorius Celso Guiotoko apdovanotas Prancūzijos leidinio „01 Business & Technologies“ įsteigtu „Transformacijos“ prizu.

REKLAMA
REKLAMA

Dviem tūkstančiams „Club 01DSI” narių balsavus internetu, „Renault” grupės informacinių sistemų ir IT generalinis direktorius Celso Guiotoko paskelbtas „2012 metų informacinių sistemų vadovu” „Transformacijos” nominacijoje.

REKLAMA

Prancūzijos leidinys „01 Business & Technologies” 14 metų iš eilės organizuoja kasmetinius „Metų informacinių sistemų vadovų” apdovanojimus. Šiais metais buvo paskirtos penkios nominacijos: „Inovacijų”, „Transformacijos”, „Mažo ir vidutinio verslo bei industrijų”, „Atradimo“ ir „Ryšių su verslo grandimis stiprinimo“. Taip pat skiriamas specialusis klubo trofėjus bei „DSI 2012 Didysis prizas”.

REKLAMA
REKLAMA

„Renault” „Transformacijos” apdovanojimu buvo apdovanota už giluminį informacinių sistemų restruktūrizavimą.

„Vitesse“ programa koncentruojasi į „Renault“ informacinių sistemų skyriaus darbą, atsižvelgiant į įvairias verslo funkcijas, kaštų kontrolę ir paslaugų kokybę. Programa siekiama palengvinti „Renault” grupės informacinių sistemų plėtrą pagal „Drive the Change 2016” strateginį planą.

„Renault” grupės informacinių technologijų skyriaus pradėta „VITESSE” programa buvo kuriama pokyčių informacinėse sistemose valdymui, siekiant juos suderinti su strateginiais grupės tikslais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2011 metais įdiegta „Vitesse“ programa apima tris pagrindines sritis:

  • „VI“ („Value Innovation“ – liet. „vertingos inovacijos“): darbas su įvairiomis kompanijos funkcijomis transformacijos metu.
  • „TES“ („Technology Simplification“ – liet. „technologijos supaprastinimas“): korporacinių procedūrų supaprastinimas ir racionalizavimas bei sprendimų/architektūros pateikimas įteisinimui visame „Renault-Nissan Alliance“.
  • „SE“ („Service Excellence“ – liet. „aptarnavimo kokybė“) informacinių sistemų ir technologijų optimizavimas remiantis eksploatavimo kaštų, paslaugų kokybės, partnerių ir žmogiškųjų išteklių pokyčių duomenimis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų