REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grožis po švenčių

Pasirūpink savo kito ryto veidu jau dabar! Šventė praūš, vakarėlis pasibaigs, o į veidrodį bijosi žvilgtelėt net ir viena akimi.

REKLAMA
REKLAMA

Taip jau ne kartą yra nutikę. Bet nenusimink – pošventiniai grožio nesklandumai – laikini, ir, laimė, nesunkiai pataisomi! Tik geriau bus jei iš anksto turėsi paruošusi strategiją, kaip susigrąžinti savo veidą!

REKLAMA

Prieš šventes – kremo laikas

Kad išvengtum paakių patinimo bei tamsių ratilų kitą rytą, dar prieš šventes paskubėk įsigyti tavo amžiui tinkantį paakių kremą, leisiantį pamiršti šiuos nemalonumus. Tik naudok jau tavo išbandytą ir patikimą kremą, o ne kokį nors naują produktą. Nepamiršk, jog oda aplink akis itin jautri. Taigi jei kartais kremas tau nelabai tiktų, patinimas gali tik sustiprėti, o tai tikrai ne juokais sugadintų šventinę nuotaiką. Jei dar neturi paakių kremo – būtinai jį įsigyk ir išbandyk iš anksto.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po šventės: tebūnie švara!

Nors per švenčių maratoną vienas svarbiausių grožio patarimų būtų gerai pailsėti, ne mažiau svarbus būtų ir kuo geriau nuvalyti odą. Puikios kokybės makiažo valiklis švelniai nuvalys tavo makiažą, o nepriekaištingai švelnus prausiklis nupraus nuo veido likusius nešvarumus. Tada, be abejo, toniko ir naktinio kremo eilė. Nė vienos šių procedūrų praleisti negalima!

Kai veido per daug...

Ryte atsikėlei patinusiu veidu? Nemalonu, bet kartais atsitinka ir taip. Bene efektyviausias vaistas nuo jo – agurkų griežinėlių kaukė ir vėsus dušas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dušas – ne bet koks!

Šiltutėlis dušas ar vonia šaltą žiemos dieną atpalaiduoja, nuima stresą ir sušildo geriau, nei bet kas kitas. Tačiau tikriausiai supranti, jog visa, kas malonu – arba nesveika, arba kenkia grožiui. Tai va, pernelyg šiltas dušas ar vonia taip pat gali gerokai pakenkti tavo odai, mat labai ją nusausins, oda netruks sudirgti, pleiskanoti. Todėl kiek įmanoma venk šio malonumo, o jei jau neatsispyrei pagundai – tai bent jau pasirūpink puikia drėkinamąja priemone.

Vanduo vs. kava ir šampanas

Keletas puodelių kavos. Vienas – kad neužmigtum, kitas – kai pjaustei Kalėdų tortą. Keletas taurių vyno – juk Kalėdos! Ir, žinoma, taurė šampano. To visai pakanka, kad kitą rytą jaustum nenumaldomą troškulį. Taigi geriausias būdas sau pagelbėti – gerti kuo daugiau vandens, žolelių arbatos, vaisių sulčių. Tačiau kad atsigautų veidas, jį būtina sudrėkinti ir iš išorės. Tad strateginis tavo grožio planas yra toks: ryte – drėkinamoji kaukė, ją nuvaliusi patepk veidą kondicionieriumi. O tada maždaug kas valandą nepamiršk apipurkšti terminiu vandeniu.

REKLAMA

Štrichas šen, štrichas ten

Gausybė kosmetikos šį rytą – anaiptol ne išeitis. Kai pati jautiesi išsekusi ir pavargusi, net ir dailiausiai nupieštas veidas atrodys ne itin gerai. Todėl taisyklė, kuria šiandien vertėtų vadovautis, skamba taip: visko po truputėlį! Be abejo, prireiks ir makiažo pagrindo (drėkinamojo!), ir maskuojamojo pieštuko, ir pudros, ir šešėlių, ir kontūrinio pieštuko, ir lūpų dažų. Tačiau visko – minimaliai, kad makiažas būtų vos vos pastebimas.

Parengė Laura MUREIKAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų