REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Medicinos banke atidaryta Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) biudžeto pajamų surenkamoji sąskaita, į kurią nuo gruodžio mėnesio mokesčių mokėtojai gali pervesti visas VMI mokamas įmokas, mokesčius ir rinkliavas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Medicinos banko Verslo plėtros departamento direktorės Vaidos Stamburaitės, atsiskaitymai vyksta tarp Medicinos banke esančių sąskaitų, todėl klientų lėšos VMI sąskaitą pasieks greičiau ir nemokamai.

REKLAMA

Mokesčių mokėtojai per Medicinos banko VMI biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą galės operatyviai susimokėti mokestį už Lietuvoje įregistruotas transporto priemones, žyminį mokestį ir išlaidas, susijusias su bylos nagrinėjimu, bei kitus mokesčius ir rinkliavas.

Medicinos banke yra atidarytos ir kitų valstybinių įmonių surenkamosios sąskaitos. Medicinos banko klientai gali operatyviai susimokėti mokesčius „Sodrai", muito mokesčius, įmokas, susijusias su įmonių „Regitra", Registrų centro paslaugomis ir t.t.

REKLAMA
REKLAMA

Medicinos bankas jau 20 metų teikia banko paslaugas privatiems asmenims ir verslo klientams: priima indėlius, teikia kreditus, vykdo piniginius ir dokumentinius atsiskaitymus, keičia valiutą, teikia garantijas savo klientams. Banko tinklą visoje Lietuvoje sudaro 6 filialai, 14 klientų aptarnavimo skyrių, 49 klientų aptarnavimo poskyriai ir 30 valiutos keityklų - iš viso 99 klientų aptarnavimo padaliniai visoje Lietuvoje.

Medicinos banko pagrindinis akcininkas yra Šveicarijoje gyvenantis lietuvis Saulius Karosas - jis valdo 87,82 proc. Medicinos banko akcijų. „Western Petroleum Ltd" valdo 9,87 proc., kiti akcininkai - 2,31 proc. banko įstatinio kapitalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų