REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas išplatino savo atvirą laišką, kuriame prašo finansinės paramos klubui.

REKLAMA
REKLAMA

„Malonu, kad „Žalgiris“ užėmė pirmąją vietą Eurolygos C grupėje ir turi visus šansus kovoti dėl čempiono titulo. Tačiau tam reikia pinigų krepšininkų algoms ir premijoms.

REKLAMA

Visi tik deklaruoja meilę „Žalgiriui“ ir žada paramą, bet niekas nepadeda. Todėl matau galimybę spręsti finansų problemas tik taip: kiekvienas „Žalgirio“ fanas galėtų investuoti ne mažiau kaip po 100 litų. Priešingu atveju reikės pardavinėti žaidėjus ir atsisakyti rimtai kovoti dėl aukštos vietos.

Prieš porą savaičių startavo projektas „Mes su „Žalgiriu“, kurio dalimi gali tapti visi norintys padėti garsiam klubui. Jiems tereikia paramos sumą pervesti į viešosios įstaigos „Kauno Žalgirio Klubas“ sąskaitą Ūkio banke, įmokos kodas Nr. 1944.

REKLAMA
REKLAMA

Paramą „Žalgiriui“ gali skirti ir „Omnitel“ mobiliojo ryšio klientai, skambindami arba siųsdami trumpąją žinutę numeriu 1402 (5 Lt).

„Žalgiris“ yra visos Lietuvos kultūros dalis ir prie šios brangenybės egzistavimo turėtų prisidėti visi Lietuvos žmonės. Būtų malonu ir per didžiąsias metų,"- rašoma viešame laiške.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų