REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po kurio laiko į ligoninę sugrįžo. Jam nustatytas beveik trijų promilių girtumas.

Avariją patrulis sukėlė pirmadienį apie penktą valandą vakaro Telšių rajone, kelio Telšiai-Žarėnai-Tverai-Laukuva 9-ame kilometre.

REKLAMA
REKLAMA

Ne tarnybos metu ir be uniformos vairuodamas automobilį „Audi“ 33 metų Telšių kelių patrulis T.V. lenkdamas kitą transporto priemonę išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į priešais atvažiuojantį automobilį „VW LT 35“.

REKLAMA

Nuo smūgio VW apvirto. Iš ten gelbėtojai ištraukė 36 metų vairuotoją D.B ir tokio pat amžiaus S.S. Pirmajam lūžo blauzdikaulis, nustatyti daugybiniai kūno sužalojimai, dėl kurių vyriškis paguldytas į ligoninę. S.S. gydomas namie.

Iš Audi išvaduotas patrulis ir kartu važiavęs 31 metų V.V., kuris dėl daugybinių sužalojimų ir galvos traumos paguldytas į Klaipėdos ligoninę.

Ten pateko ir patrulis T.V., kuriam buvo smarkiai nubrozdintas veidas. Patikrinus blaivumą paaiškėjo, jog vyriškis neblaivus. Pareigūnas pripūtė beveik tris promiles ir išsigandęs spruko iš ligoninės.

Antradienio rytą T.V. blogai pasijuto ir grįžo į Telšių ligoninę, kur paguldytas dėl smegenų sukrėtimo. Patrulis laikinai nušalintas nuo tarnybos.

Įvykis tiriamas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų