REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad skandalais su intymaus turinio trumposiomis žinutėmis ir audringais vakarėliais savo politinę karjerą papuošęs Gintaras Steponavičius, netrukus vėl atsidurs žiniasklaidos pirmuosiuose puslapiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Viešumoje pasirodė informacija, kad buvusio švietimo ir mokslo ministro G. Steponavičiaus ir jo žmonos teisininkės Ugnės Jasinskaitės šeima iširo ir jie nusprendė pasukti skirtingais keliais.

REKLAMA

Žmona situacijos nekomentuoja

Naujienų portalui Balsas.lt susisiekus su Ugne Jasinskaite ir pasiteiravus, ar informacija, kad G. Steponavičius paliko šeimą, yra teisinga, moteris sakė: „Aš nieko nekomentuosiu, jis yra viešas žmogus, tegul jis ir komentuoja. Suprantu, kad jūsų darbas yra paklausti, bet tikrai nieko nenoriu komentuoti.“

Pokalbio metu taktiška ir mandagi išlikusi moteris jo pabaigoje dar kartą patikino, kad nesiruošia viešai kalbėti šia tema.

REKLAMA
REKLAMA

Likimas pateikė išbandymų

G. Steponavičius turi sūnų iš pirmosios santuokos, o santuokoje su Ugne susilaukė dukrelės Urtės. Gimus dukrai, šeimai likimas pateikė nelengvą išbandymą – mergaitei nustatytas retas genetinis sutrikimas – achondroplazija, dėl jo lėčiau nei įprasta auga galūnės.

Sulaukusi vaiko, šeima ėmė aktyviau bendrauti su neįgalius vaikus auginančiomis šeimomis, o U. Jasinskaitė aktyviai įsitraukė į fondo,kuris padeda neįgalius vaikus auginančioms šeimoms, veiklą.

Naujienų portalui Balsas.lt su ministru susisiekti nepavyko, mat G. Steponavičius nekėlė telefono ragelio arba atmesdavo skambučius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ministras ir „sekspertė“

Šių metų pavasarį į viešumą iškilo skandalas, kurio centre atsidūrė švietimo ir mokslo ministras bei viena žinoma pramogų pasaulio asmenybė. TV ekranuose mirganti, „seksperte“ tituluojama Milda Bartašiūnaitė teigia iš švietimo ir mokslo ministro Gintaro Steponavičiaus sulaukusi siūlymo praleisti su juo naktį viešbutyje.

Ministras neneigė siuntęs jaunai moteriai SMS žinutes, bet ginasi prie jos nepriekabiavęs. M. Bartašiūnaitė papasakojo nedviprasmiško G. Steponavičiaus pasiūlymo sulaukusi pernai spalio mėnesį vykusiame Liberalų sąjūdžio suvažiavime. Jos teigimu, oficialioji renginio dalis baigėsi politinės partijos pirmininko Eligijaus Masiulio gimtadienio paminėjimu. Po oficialiosios dalies G. Steponavičius išvyko, bet netrukus parašė M. Bartašiūnaitei trumpąją žinutę telefonu. „Gerai, jei nesi prisirišusi prie kambariokės, užsisakau viešbuty kambarį“, – tokia žinutė atskriejo į M. Bartašiūnaitės mobilųjį telefoną. Pats ministras teigė, kad visa ši istorija jam panaši į pigų politinį triuką. Politikas pripažino rašęs „sekspertei“ SMS žinutes, tačiau jos esą interpretuojamos neteisingai. Jis taip pat negailėjo aštrių žodžių M. Bartašiūnaitei.

„Dėl žinučių – mano komentaras yra tiktai toks: ponia Milda neturėtų taip savęs sureikšminti. Nes kvietimą pratęsti vakarą su kompanija neformalioje aplinkoje gavo tikrai ne ji viena“, – aiškino G. Steponavičius. „Tai yra vienos vulgariai viešumoje ir kitur besielgiančios personos noras pasidaryti pigią politinę reklamą. Ir aš neketinu būti šito proceso dalyviu“, – pridūrė ministras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų