REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo treneris Jose Mourinho mano, kad po vakar lygiosiomis sužaistų rungtynių, jo treniruojama komanda nebeturi šansų laimėti Ispanijos pirmenybes.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad vakar „Real“ nesugebėjo įveikti autsaiderio Barselonos „Espanyol“ ir rungtynės pasibaigė 2-2. Savo ruožtu „Barcelona“ net 4-1 sutriuškino Madrido „Atletico“ klubą ir dabar „Barca“ turi net 13 taškų pranašumą prieš „Real“.

REKLAMA

„Laimėti "La Liga" praktiškai neįmanoma. Pirmą kartą esu tokioje situacijoje kai mano komanda yra labai toli nuo savo užsibrėžtų tikslų“, - kalbėjo J.Mourinho.

„Mes turime labai didelį taškų deficitą. Per didelį šioje sezono stadijoje. Praėjusiame sezone vasario mėnesį turėjo 10 taškų pranašumą ir laimėjome lygą. Visgi nenoriu dėl to daryti dramos. Priimsiu tai kaip naują savo gyvenimo stadiją“, - toliau kalbėjo strategas iš Portugalijos.

„Rungtynėse su „Espanyol“ gerai žaidė tik Cristiano Ronaldo, o jo komandos nariai žaidė prastai. Požiūris rungtynėms buvo geras, tačiau mums reikėjo truputi sėkmės. Esu patenkintas mūsų pastangomis ir mes turėjome laimėti, tačiau neišnaudojome savo šansų“, - užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų