REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

LNK šokių konkursas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ artėjant superfinalui pribloškė staigmenų lavina.

LNK šokių konkursas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ artėjant superfinalui pribloškė staigmenų lavina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atsistojęs Merūnui plojantis šokių komisijos narys Žilvinas Grigaitis. Manto Stonkaus šokis su žmona Indre. Choreografas Aurelijus Liškauskas, tapęs viena iš kabareto šokėjų. Žilvino Grigaičio ir Giedriaus Drukteinio varžybos dėl elegancijos guru vardo. Trijų projekto pilkųjų kardinolų – choreografų šokis.

REKLAMA

Sekmadienį ant LNK parketo prasidėjo finalinė laidų serija. Gruodžio trisdešimtąją LNK šou pasibaigs vienos poros pergale. Nugalėtojai pasidalins 40 tūkstančių litų prizą.

Pirmajame finale šį sekmadienį susikovė likusios septynios poros - Katažina Niemycko ir Dainius Dimša, Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila, Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis, Donatas Baumila ir Rasa Židonytė, Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis, Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė bei Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus, pakeitusi į projektą grįžti negalėjusio Manto Stonklaus porą.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Aušra Štukytė ant parketo šoko savo gimtadienį šokį – mat vakar atšventė savo 34-ąjį gimtadienį. Katažina ir Dainius Dimša parodė dramatišką vestuvių šokį, Donatas Baumila ir Rasa Židonytė šoko pagal vieną žinomiausių kalėdinių filmų „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“. Tina ir Tadas scenoje šventė tango dieną, kuri visame pasaulyje pažymima gruodį, o Gintarė ir Vytautas šoko ugnies šventės šokį.

Iš koncerto Kaune 150 km/val. per pūgą į Vilnių atskubėjęs Merūnas šoko pagal klasika tapusį Lucio Dalla kūrinį „Caruso“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Komisija daugiausiai balų skyrė Tinai su Tadu, o paskutinę vietą pagal komisijos įvertinimus dalinosi Donatas su Rasa bei Merūnas su Ieva.

Vytenis Pauliukaitis papildomus balus davė Aušrai ir Tomui, Katažinai ir Dainiui bei Tinai su Tadu.

Žiūrovai daugiausiai balsų atidavė Tinai su Tadu, mažiausiai balsavo už Gintarę ir Vytautą. Susumavus rezultatus, šiai porai ir teko atsisveikinti su projektu. Scenoje Gintarė tramdė ašaras, ir paskelbus rezultatus, išbėgo iš scenos, tiesa, paskui grįžo.

„Manau, kad mes nuėjome toli, nes buvome ta pora, kuri anksčiau nešoko. Be to, noriu padėkoti Vytukui už kantrybę, nes su manimi nėra lengva“, - paskelbus rezultatus sakė Gintarė.

REKLAMA

Beje, portalo zmones.lt lankytojai elegancijos guru pripažino Žilviną Grigaitį.

Galutinė rezultatų lentelė:

1. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša

2. Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila

3. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

4. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

5. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

6. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

7. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų