REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio vakarą vyko išskirtinė, pirmoji muzikinio projekto „X Faktorius“ tiesioginė transliacija.

REKLAMA
REKLAMA

Į „X Faktoriaus“ sceną žengė pačių geriausiųjų dvyliktukas, atrinktas iš keliolikos tūkstančių: Rūtos Ščiogolevaitės ugdomi Aleksandra Metalnikova, Saulius Šivickas ir Justas Ašmantas, Sauliaus Prūsaičio ruošiamos muzikinės grupės „Roxy 5“, „Roses“ ir reperių Viktorijos, Dominyko ir Ingridos trijulė, Samo mokomos Kristina Radžiukynaitė, Ugnė Valinčiūtė ir Giedrė Vokietytė bei Vytauto Šapranausko auklėtiniai Martynas Kavaliauskas, Petras Daunys ir Nojus Bartaška.

REKLAMA

„X Faktoriaus“ tiesioginių transliacijų metu projekto teisėjai turi tik patariamąjį balsą – žiūrovų balsai lems, kas vertas nugalėtojo vardo.

Komisija dalyvių pasirodymų nevertino, bet su džiaugsmu ir šmaikščiai juos komentavo.

Po merginų grupės „Roxy 5“ pasirodymo V. Šapranauskas tiesiai šviesiai rėžė, ko jam pritrūko: „Mergos, nugi jūs gerai atrodot, dainuojat – duokit biški nuogo kūno!“ Samas suskubo paprieštarauti, kad jaunosios dainininkės – dar nepilnametės. „Nesakau gi pulti į lovą, sakau nuogo kūno duot. Bent pėdkelnių kokių... O dabar – kažkokia daina su kamufliažu“, – nenusileido Šapras.

REKLAMA
REKLAMA

Tarsi pagal jo pageidavimą, seksualų šou surengė kita meginų komanija – „Roses“. S. Urbonavičius džiūgavo, kad pagaliau atsirado dainininkės, kurios sugeba ir gerai atrodyti, ir gerai dainuoti – tad dabar visos „Olialia pupytės“ ir į jas panašios turėtų iškart slėptis.

Reginio pamalonintas šelmiškasis V. Šapranauskas taip pakomentavo „Rose“ pasirodymą: „Mačiau keturias nusivylusias gyvanašles, kurių vyrai žuvo Persijos įlankoje. Bet du grįžo... su uždelsto veikimo bombomis“.

Dainas atlikus visiems 12-ai dalyvių ir suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad mažiausiai palaikymo sulaukė Šapro auklėtinis Petras ir Rūtos globotinis Justas.

Po lemiamos dvikovos, per kurią jie atliko po papildomą dainą, laukė komisijos balsavimas. Abu mentoriai balsavo už savo mokinius, bet galutinis rezultatas (3 prieš 1) buvo negailestingas Justui ir jis turėjo palikti šou.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų