REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pralaimėjimo "Corinthians" (Brazilija) ekipai FIFA pasaulio klubų taurės finale, Londono "Chelsea" veteranas Frankas Lampardas neslėpė nusivylimo ir kaip pagrindinę nesėkmės priežastį įvardijo prastą progų realizaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Vienintelį įvartį antrojo kėlinio viduryje įmušę "Corinthians" žaidėjai per likusį mačo laiką drausmingai gynėsi, nugalėtojus ne sykį gelbėjo vartininkas Cassio Ramosas.

REKLAMA

"Visas rungtynes mums buvo labai sunku žaisti, "Corinthians" - puiki komanda. Jie puikiai organizuoti, labai pavojingai kontratakuodavo. Žinojome, kokiu stiliumi jie žaidžia ir esame labai nusivylę, kad visas pasiruošimas finalui nuėjo veltui. Paprasčiausiai neišnaudojome savo progų." - varžovus gyrė ir savo komandos klaidas analizavo F.Lampardas.

Gana anksti iš UEFA Čempionų lygos pasitraukęs ir dar vieną trofėjų iš savo rankų paleidęs "Chelsea" klubas dabar turi koncentruotis į turnyrus Anglijoje bei UEFA Europos lygą, mano "mėlynųjų" saugas.

REKLAMA
REKLAMA

"Privalome pradėti demonstruoti geresnį žaidimą "Premier" lygoje. Tikiuosi, kad pateisinsime į mus dedamas viltis ir Europos lygos, Anglijos FA taurės bei lygos taurės turnyruose. Apie mūsų fanus galiu atsiliepti tik geriausiais žodžiais - jie mus aktyviai palaiko tiek namuose, tiek išvykose, todėl būna labai liūdna, kai nepavyksta atsidėkoti pergalėmis."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų