REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagrindinis prieš kelias dienas patvirtintos Vyriausybės programos akcentas - gerovės valstybė. Būtent gerovės valstybės kūrimas yra vienas iš svarbiausių partijos Tvarka ir teisingumas siekių, šeštadienį surengtame partijos kongrese pažymėjo jos pirmininkas europarlamentaras Rolandas Paksas.

REKLAMA
REKLAMA

"Valstybės valdymo kokybė, verslo laisvė, konkurencingos ekonomikos auginimas, nedarbo bei emigracijos sumažinimas, mokesčių reforma, socialinis teisingumas, korupcijos panaikinimas, inovacijos mokslo srityje, efektyvus valstybės išteklių panaudojimas, nauja nacionalinė idėja ir dvasinis atgimimas - štai tos kertinės idėjos, siekiai ir tikslai, kurie veda link pasiturinčios, visiems vienodai teisingos gerovės valstybės", - savo pranešime, perskaitytame partijos kongrese, teigė R. Paksas.

REKLAMA

Trumpai priminęs programines partijos nuostatas - tvarka valstybėje, laisva ir kūrybiška asmenybė, saugus, sveikas ir pasiturintis kaimas, būstas kiekvienam, stabiliai ir pelningai dirbančios smulkiojo ir vidutinio verslo įmonės, visiems prieinama kokybiška sveikatos apsauga ir švietimas, R. Paksas tvirtino, kad "tik šiandien prasideda pats sunkiausias partijos darbas - turint vienokius ar kitokius valdžios instrumentus, įgyvendinti savo programą".

REKLAMA
REKLAMA

"Šie rinkimai mums suteikė galimybę formuoti valstybės politiką bei įgyvendinti savo siekius. Laukia svarbūs ir neatidėliotini darbai: minimalios algos padidinimas ir darbo jėgos apmokestinimo sumažinimas, konkretūs sprendimai dėl renovacijos valstybės mastu, diskusijos ir tolesni sprendimai dėl naujos atominės elektrinės statybos", - sakė partijos Tvarka ir teisingumas lyderis.

Galvodami apie valstybę, ją kurdami kasdien, kasdien kurdami savo šeimos gerovę, į kiekvieną mintį bei savo sprendimą turime įdėti gerokai daugiau širdies, pabrėžė R. Paksas, baigdamas kalbą kongrese.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų