REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Samsung“, šaltinių teigimu, 2013 m. suplanavo išleisti naujos kartos išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridą „Galaxy Note III“. Šį kartą trečios kartos mobilusis įrenginys tikrai bus panašesnis į planšetę nei į telefoną, kadangi ekrano įstrižainė žada būti dar didesnė, nei užsimojo padaryti „Huawei“ ar „Sony“.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, jog išmanusis telefonas gaus net 6,3 colių (15,75 cm) įstrižainės sensorinį ekraną. Palyginimui: pirmos kartos „Galaxy Note” ekranas buvo 5,3 colių įstrižainės, o antros kartos „Galaxy Note” ūgtelėjo iki 5,5 colių.

REKLAMA

„Galaxy Note III” ekranas, kaip ir buvo galima tikėtis, turės organinių šviesos diodų matricą. Jos raiška kol kas tiksliai nežinoma, tačiau sprendžiant iš ateinančių metų tendencijų, tikėtina, kad ji atitiks „Full HD” formatą (1920 x 1080).

Atsižvelgiant į padidėjusį ekraną naujokui tikrai prireiks daug talpesnio akumuliatoriaus. Dabartinis „Galaxy Note II” turi 3100 mAh talpos bateriją, kurios, gamintojo teigimu, užtenka iki 35 valandų kalbantis telefonu 2G tinkle, arba iki 16 valandų – 3G tinkle.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad kompanija „Samsung” visai neseniai pasigyrė per du pirmuosius prekybos mėnesius visame pasaulyje pardavusi daugiau nei 5 mln. „Galaxy Note II” egzempliorių. Taigi reikia suprasti, kad korėjiečių kompanijos tiki savo mobilių įrenginių ekranų didinimo taktika. Ar pasiteisins ji ir 2013 m., parodys laikas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų