REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Panevėžio apygardos prokuratūros Utenos apylinkės prokuroras, dirbantis Visagine, perdavė nagrinėti teismui neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti baudžiamąją bylą, kurioje nusikalstamos veikos padarymu kaltinamas Visagino miesto 32 metų gyventojas D. M.

REKLAMA
REKLAMA

Keletą metų slapstęsis užsienyje kaltinamasis praėjusį penktadienį pargabentas į Lietuvą ir netrukus bus teisiamas.

REKLAMA

Prieš trejus metus D. M., siekdamas užsidirbti pinigų, ėmėsi platinti narkotines ir psichotropines medžiagas. Jam pavyko surasti asmenų, kurie padėjo įsigyti įvairių narkotinių ir psichotropinių medžiagų, tarp jų ir heroino. Nusikalstamą užsiėmimą nutraukė pareigūnai, neteisėtas svaiginamųjų medžiagų atsargas ir joms fasuoti reikalingas priemones aptikę viename jo giminaičio garaže.

Kai pareigūnų sulaikytam visaginiečiui buvo pareikštas įtarimas, jis neneigė nusikaltęs, tačiau vėliau pasislėpė nuo ikiteisminį tyrimą atlikusių pareigūnų.

REKLAMA
REKLAMA

Panevėžio apygardos prokuratūros Utenos apylinkės prokuroras Genadijus Jefimovas, dirbantis Visagine, teigia, kad kaltinamasis, norėdamas pasislėpti nuo pareigūnų, pradėjusių ikiteisminį tyrimą dėl jo padarytų nusikalstamų veikų, buvo pasprukęs į Kanadą, tačiau tai jam nepadėjo išvengti baudžiamosios atsakomybės dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimo – perduotoje nagrinėti teismui byloje surinkta pakankamai duomenų, įrodančių jo kaltę.

Įstatymas tam, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti arba pardavė ar kitaip platino narkotines ar psichotropines medžiagas, numato laisvės atėmimo bausmę nuo dvejų iki aštuonerių metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų