REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Europos čempionui Dainiui Adomaičiui ir Vilniaus „Lietuvos rytas“ komandos lyderiui Renaldui Seibučiui pirmadienį teko išties ekstremali užduotis. Patyrę krepšinio grandai prekybos ir laisvalaikio centre „Ozas“ vedė krepšinio treniruotę Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) auklėtiniams, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Apsirengę juodomis aprangomis ir pasiruošę išbandymams, SKM trenerio Gintauto Rutkausko „SKM-Zanussi“ komandos berniukai nekantriai lūkuriavo savo naujųjų trenerių.

REKLAMA

Naujas SKM jaunųjų krepšininkų treneris, Dainius Adomaitis, drąsiai priėmė iššūkį ir įrodė, kad krepšinio treniruotė gali būti kokybiška ir tikrai įgyvendinama net ir ekstremaliomis sąlygomis, netgi ir žmonių knibždančiame ir, atrodo, krepšinio treniruotei nepritaikytame prekybos centre.

Naujojo trenerio asistentu kelioms valandoms tapęs Renaldas prikaustė SKM auklėtinių dėmesį. Visus vaikus išrykiavęs puslankiu , rodė, kaip teisingai geri krepšininkai turi atlikti apšilimą prieš rungtynes. SKM jaunieji krepšininkai klusniai vykdė visus „Lietuvos ryto“ sirgalių numylėtinio paliepimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien išties ypatinga diena. Vėlgi viskas prasideda nuo vaikystės – aš pats ten buvau, nuo mažens domėjausi krepšiniu, jį žaidžiau. Visada yra smagu, kai kažkas gali tau patarti, o jei dar vaikai bent dalelę to galės panaudoti ateityje, tuomet tik daugiau reikia tokių renginių. Todėl aš asmeniškai labai džiaugiuosi, kad turėjau tokią galimybę pabūti čia, prisiminti vaikystę. Prisiminti iš kur aš pats atėjau“,- įspūdžiais apie nebe pirmą progą kelioms valandoms tapti berniukų treneriu dalinosi BC „Lietuvos rytas“ gynėjas R. Seibutis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Treniruotės metu berniukai ne tik sėmėsi patarimų iš Lietuvos krepšinio grandų, tačiau ir smagiai praleido laiką įvairiose komandinėse estafetėse, pavyzdžiui, greičio išbandymo rungtyje su pirkinių vežimėliais.

Treniruotę prekybos centre „Ozas“ treneris Dainius Adomaitis užbaigė draugiškomis rungtynėmis. Į trenerio vaidmenį įsijautęs R. Seibutis savo berniukų komandą nuolat skatino kovoti dėl kamuolių ir gintis po krepšiu, džiaugėsi kiekvienais komandos pelnytais taškais.

Varžovų – Dainiaus Adomaičio komanda – išliko santūresnė ir rodė kiek ramesnį žaidimą. Rungtynėms pasibaigus, abu treneriai liko patenkinti savo komandų žaidimu ir neįprasta treniruote. „Aikštelėje visada reikia kovoti ir nepasiduoti iki paskutinės sekundės. Ir niekada negalima eiti žaisti rungtynių su mintimi, jog pralaimėsi. Įžengus į aikštelę turi būti tik vienas tikslas - laimėti“,- po draugiškų rungtynių vaikams kalbėjo D. Adomaitis.

REKLAMA

„Vieno mūsų darbuotojo sūnus lanko treniruotes Sostinės krepšinio mokykloje, todėl nusprendėme, kodėl gi drauge neįgyvendinus bendro projekto. Kadangi krepšinis yra kaip religija Lietuvoje, tad mes taip pat norime būti kartu su krepšiniu, todėl siekiame, kad Sostinės krepšinio mokykla čia, Oze, galėtų ir varžybas savo organizuoti“,- apie idėją pradėti bendradarbiavimą su SKM pasakojo PC „Ozas“ rinkodaros vadovas Faustas Tolkušinas.

Sostinės krepšinio mokykla – didžiausia krepšinio mokykla Lietuvoje, turinti net 2500 jaunųjų krepšininkų – šį sezoną pasirašė bendradarbiavimo sutartį su prekybos ir laisvalaikio centru „Ozas“, kuria prekybos centras įsipareigoja remti jaunųjų krepšinio talentų ugdymą bei tapti SKM organizuojamų renginių globėju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų