REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 13 dieną Druskininkuose vyko LTOK vykdomojo komiteto bei išplėstinis LTOK vykdomojo komiteto posėdžiai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Išplėstinio posėdžio dalyvius sveikinęs Druskininkų miesto meras Ričardas Malinauskas minėjo, kad miestas skiria didelį dėmesį sportui, dar kartą pabrėžė poreikį pabaigti Druskininkų sporto centro statybas.

REKLAMA

Renginyje buvo aptartos LTOK 2013 - 2016 metų veiklos pagrindinės kryptys, 2013 metų veiklos planas bei biudžetas. Kaip ir buvo žadėta rinkimų programoje, bus padidintas sporto federacijų finansavimas, jau mažinamos vidinės sąnaudos.

Taip pat plačiai diskutuota apie pasirengimą XXXI vasaros olimpinėms žaidynėms Rio de Žaneire - pristatyta atlikta situacijos analizė, programos gairės bei prioritetai. Renginio pabaigoje buvo plačiau pristatyta informacija apie Latvijos sportininkų rengimo modelį, diskutuota apie įvairių LTOK komisijų veiklą.

Vykdomojo komiteto posėdyje taip pat buvo pristatyta informacija iš Romoje vykusios Europos olimpinių komitetų asamblėjos, informacija apie Lietuvos olimpinio fondo veiklą, svarstyti įvairūs federacijų ir kitų organizacijų prašymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų