REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žėmės drebėjimų gali ypač pagausėti tuo metu, kai Saulė bei aplink ją skriejančios planetos išsidėsto tam tikru kampu, tvirtina savo komentaruose Art Cashin iš UBS (Swiss global financial services company – tarptautinė finansinių paslaugų įmonė, įsikūrusi Šveicarijoje).

REKLAMA
REKLAMA

Savo naujausiuose komentaruose internete jis teigia, kad jau artimiausiu metu, būtent tada, kai ateis vadinamoji „majų apokalipsės diena“, planetos ir Saulė išsirikiuos būtent tokia tvarka, kuri gali sukelti gausybę žemės drebėjimų.

REKLAMA

„Įvykių sutapimas: dalis visuomenės įsitikinusi, kad gruodžio 21-oji yra itin svarbi majų kalendoriaus diena. Kai kas mano, kad ši diena gali tapti paaulio pabaiga“, cituoja A. Cashino komentarus Mixednews.ru.

Taip pat primenama, kad gruodžio 21-oji, vadinama majų apokalipsės diena, ateina po palyginti neilgo laiko tarpo po stipraus žemės drebėjimo, vykusio 1811 metais, o mažiausiai vienas astronomas esą teigia, kad laikotarpiu tarp gruodžio 17 ir 23 planetos išsirikiuos taip, kad gali padidinti seisminį mūsų planetos aktyvumą. Tai jau ne astrologija, o tam tikru kampu saulės atžvilgiu išsirikiavusios planetos. Tai dar vienas aspektas, kurį reikia ištirti, aiškina A. Cashinas.

Prieš kelis mėnesius, rugsėjo 9 dieną A. Cashinas jau įspėjo apie padidėjusį seisminį aktyvumą likus vos kelioms valandoms iki stipraus žemės drebėjimo, nusiaubusio Kosta Rikos pakrantę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų