REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusija nestabdo smulkaus transporto eismo pasienyje su Lietuva, per Nepriklausomų Valstybių Sandraugos (NVS), Baltijos šalių ir Gruzijos vyriausiųjų redaktorių klubo susitikimą sakė Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka, praneša "BelTA".

REKLAMA
REKLAMA

"Nesakykite, kad smulkus transporto eismas pasienyje tarp Baltarusijos ir jūsų šalies stringa dėl mūsų. Su mumis tai nesusiję", - sakė A. Lukašenka.

REKLAMA

Baltarusijos vadovas pabrėžė, kad Lietuvos vizų Baltarusijos piliečiams ir kitų valstybių piliečiams kainos stipriai skiriasi. Anot A. Lukašenkos, baltarusiai už Lietuvos vizas turi mokėti daugiau nei rusai.

"Kodėl? Ar tai būdas mums parodyti, kad esate pasiruošę bendradarbiauti? Ukrainiečiams Lietuvos vizos apskritai yra nemokamos. Jūs pradėjote prieš Baltarusiją nukreiptą ataką. Būdamas prezidentu, kaip turėčiau atsakyti?", - kalbėjo A. Lukašenka.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos žurnalistams jis pasiūlė kreiptis į savo politikus ir paprašyti jų paaiškinti, kodėl smulkus transporto eismas stringa, ir pareikalauti aiškaus ir nedviprasmiško atsakymo.

"Jie (Lietuvos politikai - "BelTA" pastaba) klastoja mūsų santykių faktus. Jeigu norite, aš nuvyksiu ten ir pasakysiu jums. Bet jūs bijote net prisileisti mane prie sienos", - sakė Baltarusijos prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų