REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Komentarų apie automobilio statymo meno nesugebančias įvaldyti moteris girdėjome įvairiausių, taip pat įvairaus tipo tyrimus mėgstantys atlikti britai yra nustatę, kad nors jos ir užtrunka ilgiau tai darydamos, tačiau priešingai visuomenėje vyraujantiems stereotipams, šioje srityje yra neprastesnė už vyrus.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis vieno iš žemiau pateiktą vaizdo įrašą patalpinusių internautų paliktu prierašu, prie pilko „BMW Z4“ vairo incidento metu sėdėjo paauglė mergina. Tikslios informacijos apie jos siautėjimą stovėjimo aikštelėje nėra, tačiau pagal impulsyvius energijos proveržius susidaro įspūdis, kad ji galėjo būti padauginusi alkoholio.

REKLAMA

Iš pažiūros visiškai nesudėtinga ir nepavojinga situacija, kuomet jaunajai vairuotojai reikėjo tik išvažiuoti atbulai virto nekontroliuojamu BMW rodsterio stumdymu pirmyn ir atgal, kurio metu be paties Z4 modelio nukentėjo mažiausiai vienas aikštelėje stovėjęs automobilis.

Vaikino, kuris necenzūriniais angliškai žodžiais grasino paduosiąs ją į teismą, tačiau nesiėmė nieko idant nuramintų ir pagelbėtų supanikavusiai merginai, elgesys taip pat nepavyzdingas.

Bet kuriuo atveju, kaip vyko šis incidentas galite pažiūrėti patys:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų