REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Iki pietų keisti kaprizai jums trukdys objektyviai mąstyti ir adekvačiai elgtis, tad galimi nesusipratimai. Vėliau būsite komunikabilūs, draugiški. Iš neabejingo gerbėjo galite sulaukti dviprasmiško pasiūlymo.

Avinas Iki pietų keisti kaprizai jums trukdys objektyviai mąstyti ir adekvačiai elgtis, tad galimi nesusipratimai. Vėliau būsite komunikabilūs, draugiški. Iš neabejingo gerbėjo galite sulaukti dviprasmiško pasiūlymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jūsų vaizduotė, intuicija bus itin aktyvi ir laki. Tačiau tuo, kas taps aišku jums, vargu ar galėsite pasidalinti su kitais. Nelįskite į abejotiną veiklą, neaiškias pažintis. Regis, dėl to tik susipainiosite savo planuose.

REKLAMA

Dvyniai Būsite veiklūs, sugebėsite organizuoti bei praktiškai įgyvendinti planus. Trokšite kažko daugiau nei iki šiol. Pasireikš kolektyviškumo ir draugystės poreikis. Iš seno bičiulio ar kolegos galite sulaukti malonaus dėmesio.

Vėžys Jums atrodys, kad turite puikią uoslę pelningiems sandoriams ir sugebate sumaniai derėtis. Ir iš tiesų šiandien jums gali pavykti sudaryti neblogą nuomos ar komercinę sutartį, tačiau nebūtinai, nes bus lengva ir apsigauti, ypač ryte.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite iškalbūs, originalūs, eksperimentuojantys. Gera diena semtis žinių, rašyti laiškus, bendrauti, svečiuotis. Būsite nusiteikę išlaidauti, lepinti vaikus. Lengvai užmegsite reikalingus ryšius. Galima netikėta meilės avantiūra.

Mergelė Sustiprės jūsų nuosavybės jausmas, kils noras šeimininkauti, rūpintis namais, šeima. Norėsis palepinti save ir mylimus žmones. Būsite išradingi ir romantiški, galvodami, kaip tai padaryti.

Svarstyklės Tikriausiai strigs suplanuota dienotvarkė arba teks bendrauti su neįprastais žmonėmis. Pokalbiai rutuliosis apie žaidimus, meilę, pramogas, vaikus. Gali nusišypsoti tikra arba įsivaizduojama sėkmė meilės reikaluose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Būsite pareigingi, lengvai tvarkysite kasdienius reikalus, ūkio darbus. Labiau parūps sveika mityba, dieta, mankšta, madingi drabužiai. Galbūt ką nors naujo įsigysite ar pradėsite lankyti sportinius, meninius užsiėmimus.

Šaulys Nusimato naujų įsipareigojimų galimybė. Galite įsigyti naują drabužį, kosmetikos rinkinį, apsilankyti grožio salone. Labai tikėtina, kad pradėsite lankyti sporto klubą, baseiną, masažo ar kitų sveikatos procedūrų kursą.

Ožiaragis Tai ieškojimų, pažinimo diena. Mėginsite eksperimentuoti, naujai išreikšti kūrybinius ir protinius sugebėjimus. Nestigs priešingos lyties dėmesio, tad galite pasijusti vėl balne. Vis dėlto neskubėkite daryti toli siekiančių išvadų.

REKLAMA

Vandenis Pasižymėsite gera nuovoka, apsukrumu. Galima netikėta žinia, naujiena, malonus nepažįstamo asmens dėmesys. Galite užmegzti naudingus ir įdomius ryšius. Tik nepamirškite, kad tai, ką gaunate, turi būti tolygu tam, ką duodate.

Žuvys Mėginsite gerinti savo gyvenimo kokybę, dairydamiesi naujų galimybių bendradarbiauti, užsidirbti pinigų ar pasidairyti toliau nuo įprastos aplinkos. Galbūt teks koreguoti kelionių planus ir konkrečiai tartis dėl oficialių pokalbių, interviu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų