REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar šių metų rugsėjo mėnesį buvo pranešta, kad Skype ketina įvesti naują paslaugą, kuri leistų keisti video pranešimais. Pastaroji funkcija leis vartotojams siųsti trumpus, iš anksto įrašytus pranešimus draugams, besinaudojantiems šiuo populiariu VoIP klientu.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniais duomenimis, kuriuos publikavo resursas ComputerWorld, video pranešimai nebus ribojami (kalbama apie kiekį) tik vartotojams, kurie naudojasi Skype Premium Service paslauga, kuri per mėnesį kainuos $8.99. Tie, kurie iš karto sumokės už tris ir daugiau mėnesių, kai dovaną gaus tokias nuolaidas: $6.74 – jei prenumeruojama tris mėnesiams, $4.49 – jei metams.

REKLAMA

Vartotojams, kurie nėra Premium tarnybos nariai, video pranešimų skaičius bus ribotas. Taip pat jie neturės galimybės „amžiams“ išsaugoti išsiųstų bei gautų pranešimų – čia reikės tenkintis 90 dienų terminų, per kuriuos vis dar bus galima pasižiūrėti savo video pranešimų istoriją.

Deja, kol kas žurnalistai negavo oficialaus komentaro iš kompanijos Skype atstovų, tačiau tikėtina, kad tai įvyks artimiausiu metu.

Konstantinas Pushalotas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų