REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po patirto pažeminimo Prezidentūroje Seimo narės V.Baltraitienė ir L.Graužinienė vakar "Respubliką" patikino, kad jau nesutiktų tapti šios Vyriausybės ministrėmis.

REKLAMA
REKLAMA

"Kiek galima ministrų postais su politikais žaisti kaip su vaikais? - svarstė V.Baltraitienė. - Manau, kad mane, L.Graužinienę ir K.Daukšį prezidentė atmetė vien todėl, kad, be V.Uspaskicho ir Vytauto Gapšio, esame pagrindiniai Darbo partijos lyderiai." - "Mus išmetė iš kandidatų tik sugalvojus pretekstą, kaip išmesti. K.Daukšys juk laisvai kalba angliškai, todėl apie jį buvo išmesta sena nesąmonė apie pinigus. Atmesti tris kandidatus buvo prezidentei per žiauru, todėl atmetė du",- sakė L.Graužinienė.

"Suveikė konservatorių planas apšmeižti mane dėl nebūtų dalykų. Nemanau, kad prezidentei netikau dėl kokių nors kultūros reikalų. Viską tiesiog padarė konservatorių prirašyti laiškai", - "Respublikai" vakar sakė K.Daukšys. Kultūros ministru patvirtintas Š.Birutis tik paaiškino, kad tęs Andriaus Kubiliaus Vyriausybės ir senojo Seimo patvirtintas kultūros ateities gaires.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų