REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 „Laimėjome, bet jaučiamės lyg būtume pralaimėję“, - drabužinėje nuleidęs galvą kalbėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ gynėjas Renaldas Seibutis. Vilniečiai Eurolygos D grupėje 67:62 nugalėjo Bambergo „Brose Baskets“ komandą, tačiau ši persvara „Lietuvos rytui“ buvo per maža rašo oficialus klubo puslapis. „Lietuvos rytas“ turėjo iškovoti pergalę daugiau nei 6 taškų skirtumu.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar vilniečiai privalo Stambule laimėti prieš „Besiktas“ komandą ir tikėtis, kad Belgrado „Partizan“ nugalės „Brose Baskets“ ekipą. Iki mačo pabaigos likus 5,2 sek. varžovai prasižengė prieš Leoną Radoševičių, kuris stojo prie baudų metimo linijos. „Lietuvos ryto“ legionierius pataikė tik vieną metimą - 67:59. Atsakomojoje atakoje varžovai privertė prasižengti R. Seibutį. Sharrodas Fordas pataikė pirmąjį metimą, tačiau antrasis skriejo pro šalį. Kamuolį atkovoti dar spėjo varžovai ir kamuolys aidint sirenai krito į krepšį.

REKLAMA

Teisėjai metimą įskaitė. „Sušvilpė baudą, jie metė, mes neatsitvėrėme, jie atsikovojo ir įmetė. Nėra daugiau ką pasakyti. Ne čia varžybas pralaimėjome. Prieš tokią komandą turėjome laimėti daugiau nei 10 taškų. Yra kaip yra, krepšinio dievai ne su mumis. Noriu laimėti visas varžybas, visa komanda nori laimėti, juk neiname pralaimėti, tačiau nepavyksta ir viskas.. Manau, kad einame gera linkme, lyg ir viskas neblogai, bet trūksta aukšto lygio rungtynėse ramybės momentų, kai reikėtų perlaužti ir paimti lengvą pergalę. Patys viską sukomplikavome. Galiu prisiimti kaltę dėl paskutinės baudos, bet niekam nuo to geriau nebus“, - po rungtynių sakė 19 taškų pelnęs R. Seibutis.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Lietuvos rytas“ dar turi viltį patekti į „Top 16“ etapą, R. Seibutis teoriniais šansais nėra linkęs pasikliauti. „Reikėjo laimėti 7 taškais, bet nelaimėjome, todėl tie šansai nebe nuo mūsų priklauso. Ką turėjome padaryti – nepadarėme, reikia kaltinti tik save. Nemėgstu aš kalbėti apie tuos šansus, žiūrėti, skaičiuoti.. Visą sezoną Eurolygoje žaidėme banguotai, negalėjome susitvarkyti su jauduliu, kritome į duobę“, - žodžių į vatą nevyniojo gynėjas.

Taip pat skaitykite:

D. Maskoliūnas: sunku kažką prognozuoti dėl „Top 16“ etapo

„Žalgiris“ paskutinę sekundę palaužė „dizainerių“ komandą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų