REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusų invazija

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Rusų invazija“. Ketverius metus valdžiusios koalicijos branduolį sudariusi ir rinkimus pralaimėjusi Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai su Rusija kovojo nesėkmingai. Rusijos sulaikymo strategiją, kurios viešai nebedrįsta nė prisiminti, turinti ir kelerius metus dėl rusų energetinės grėsmės raudanti Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų vadovybė įsigudrino nepastebėti, kad tie energetiniai rusai iš Lietuvos nė nebuvo išėję.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Lietuviškieji breivikai“. „Balsas.lt savaitė“ primena garsiausiai kriminalinėje Lietuvoje nuskambėjusius sprogdintojus. Praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje mūsų šalyje ne vieną drastišką išpuolį, kuriame buvo panaudoti sprogmenys, įvykdė ne tik organizuotų nusikaltėlių gaujų atstovai, bet ir iš pažiūros tvarkingai atrodantys vyriškiai.

REKLAMA

„Sergame „Buratino sindromu“ – sako rubrikos „Savaitės interviu“ straipsnis. Kol Seime tebepučia permainų vėjai ir nėra patvirtintas ministrų kabinetas, verslo bendruomenė su nerimu laukia, į kurią pusę šalies ekonomikos vairą suks naujoji valdžia. Praėjusios kadencijos Seimui teko nemažai išbandymų, neišvengta ir klaidų – skandalingos naktinės mokesčių reformos buvo tik viena iš „dovanėlių“ šalies verslui. Apie tai, kokią šalies ekonomikos ateitį mato verslo bendruomenė, „Balsas.lt savaitė“ kalbėjosi su Lietuvos pramoninkų federacijos viceprezidentu, žinomu mokslininku, biotechnologijų bendrovės „Sicor Biotech“ įkūrėju prof. habil. dr. Vladu Algirdu Bumeliu.

REKLAMA
REKLAMA

Žiemos pradžia primena ne tik apie artėjančias gražiausias metų šventes, bet ir apie šalčius, kurie ne vienam gyventojui užšaldo vamzdžius bei sudaro nepatogumų dėl sutrikusio vandens tiekimo. Kodėl svarbu tinkamai įrengti ir apšiltinti vamzdynus bei patalpas, kuriose jie nutiesti, rubrikoje „Pinigų skonis“ pasakoja „Vilniaus vandenų“ gamybos direktorius Vytautas Kisielius.

„Spindinčiame gyvenime“ – žurnalistės Elvyros Žvirblienės interviu su žurnaliste ir kulinare Beata Nicholson. Kuo gi kvepia jos Kalėdos?

Rubrikoje „Finansai plius“ skaitykite straipsnį „Tikėkitės pensijų...“. Valdžioms besikeičiant, kol kas nedaugėja aiškumo, kaip gyvens dabartiniai senjorai. Kada neliks „Sodros“ deficito?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų