REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Britų spauda praneša, kad karaliaus Edvardo VI-jojo ligoninės slaugytoja, kuri užkibo ant vieno Australijos radijo stoties laidų vedėjo kabliuko ir papasakojo jam apie Kembridžo hercogienės Kate būklę, šį rytą rasta negyva. Kaip rašo „DailyMail.co.ik“, pareigūnai įtaria savižudybę.

REKLAMA
REKLAMA

Policija penktadienio rytą gavo informacijos, kad bute Londono centre rasta moteris be sąmonės. Pareigūnai į įvykio vietą atvyko 9.35 val. Londono laiku (11.35 val. Lietuvos laiku).

REKLAMA

Karaliaus Edvardo VII (King Edward VII) ligoninė, kurioje moteris dirbo, paskelbė, kad mirusios slaugytojos vardas Jacintha Saldanha. Ji ligoninėje dirbo daugiau nei ketverius metus. Ligoninės atstovai teigia, kad ji buvo puiki ir gerbiama darbuotoja bei visuomet puikiai sutarė su kolegomis.

Moteris rasta be sąmonės, atvykę medikai jai padėti jau nebegalėjo, o medicinos ekspertai mirties priežastį apibūdino itin lakoniškai – „nepaaiškinama“.

REKLAMA
REKLAMA

Kembridžo hercogienės Kate ir princo Williamo atstovai pranešė, kad visi Karaliaus Edvardo VII ligoninės darbuotojai visuomet labai gerai rūpinosi karališkąja pora ir kad Williamas su Kate pareiškė užuojautą J. Saldanhos šeimai, draugams ir kolegoms. Vėliau poros atstovas pridūrė, kad jie niekuomet nesiskundė dėl incidento su apsimetėlių skambučiu, bet priešingai – labai palaikė į nemalonią padėtį patekusias ligoninės darbuotojas.

 

Balsas.lt jau rašė, kad ligoninė, kurioje guli besilaukianti Kembridžo hercogienė Kate, atsiprašė, kad apsimetėliams iš Australijos radijo stoties telefonu išdavė informaciją apie jos būklę, skelbia BBC. Australijos radijo stoties „2Day FM“ vedėjai antradienio naktį paskambino į Karaliaus Edvardo VII ligoninę Londone ir apsimetę Didžiosios Britanijos karaliene ir princu Charlesu gavo informacijos apie Kate'ės būklę. Laidos vedėjai paskambino į ligoninę ir įtikino darbuotojus, kad yra karališkosios šeimos atstovai. Tuomet jų skambutis buvo peradresuotas slaugei, kuri asmeniškai prižiūri Kembridžo hercogienę. Slaugytoja apsimetėliams papasakojo apie Kate'ės savijautą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ligoninė teigia, kad į pacientų konfidencialumą žiūri rimtai ir šiuo metu tikrina telefoninių pokalbių įrašus. Ligoninės vadovas sakė, kad skambutis buvo kvaila išdaiga, dėl kurios visi apgailestauja. Princo Williamo ir jo žmonos Kate'ės atstovas incidentą komentuoti atsisakė. Kembridžo hercogienė pirmadienį buvo paguldyta į ligoninę dėl stipraus rytinio pykinimo, būdingo nėščiosioms. Tada rūmai oficialiai paskelbė apie sosto įpėdinio žmonos nėštumą. Jis esą yra labai ankstyvos stadijos.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų