REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šią savaitę jau rašėme apie „Fiant Panda“ mažylio pagrindu sukurtą „frankenšteinišką“ bekelės monstrą. Kaip paaiškėjo, tai visai ne kokios nors tamsiame garaže susibūrusios nedidelės italų konstruktorių grupės, o paties automobilių gamintojo kūrinys. Modelis pagamintas siekiant populiarinti naujausią keturiais ratais varomą „Panda“ versiją – „4x4“.

REKLAMA
REKLAMA

„Monster Truck“ tipo bekelės gigantas sukonstruotas minėto „Panda 4x4“ pagrindu panaudojant „Jeep“ platformą „CJ7 4200“. Modelis apautas „dideliems greičiams“ pritaikytomis traktoriaus padangomis, kurių skersmuo siekia 150 cm, o plotis – 50 cm. Ant vientisų plieninių ratlankių sumontuotos padangos ir sukuria bendrą „pandos-sniego žmogaus siluetą“, kurio apimtys ne tokios ir mažos – aukštis siekia 390 cm, ilgis apima – 380 cm, o plotis – 250 cm.

Kurdamas reklamą „Fiat“ koncernas bendradarbiavo su „Mercurio Cinematografica“, scenografu Andrea Faini ir Fabia Gementi dirbtuvėmis tam, kad būtų pademonstruotos visos 4x4 visureigio galimybės. Kol kas tai tik reklamos ruošinys, kuriame netgi nėra garso, tačiau vaizdas vis vien įspūdingas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų