REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Devintose Eurolygos C grupės rungtynėse Kauno „Žalgiris“ išvykoje mėgins atremti Milano „EA7 Emporio Armani“ šturmą – italams būtina pergalė, kad užsitikrintų vietą „Top 16“ etape. Rungtynes nuo 21.45 val. gyvai sekite portale Balsas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai veikiausiai viską lemiančios rungtynės, - kalbėjo Milano ekipos strategas Sergio Scariolo. – Negalime sau leisti atsipalaiduoti, nes tai gali mums kainuoti pergalę. „Žalgiris“ įrodė, kad yra viena geriausių Eurolygos komandų tiek rezultatais, tiek žaidimo kokybe.“

REKLAMA

Po aštuonių turų Kauno „Žalgiris“ su 6 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais dalijosi pirmą vietą C grupėje su Pirėjo „Olympiacos“ komanda, o „Emporio Armani“ su 3 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais užimą ketvirtąją. Pirmose tarpusavio rungtynėse Kaune „Žalgiris“ įveikė italų klubą 92:87.

„Norime laimėti, tačiau žinome, kaip svarbios Milano komandai šios rungtynės, - komentavo kauniečių treneris Joanas Plaza. – Todėl tikimės itin atkaklios kovos. Stengsimės toliau gerinti savo žaidimą, o tokie varžovai itin tam parankūs.“

REKLAMA
REKLAMA

Žalgiriečiai į Italiją išskrido be Darjušo Lavrinovičiaus, kurį kamuoja nugaros skausmai. Strategas tikino, kad pirmiausiais reikia gerai „prižiūrėti“ varžovų snaiperius, kurie kėlė daug problemų pirmose tarpusavio rungtynėse.

Kauno komandos vieno iš lyderių Marko Popovičius teigė, kad jau rengiasi „Top 16“ kovoms, nes užimta vieta C grupėje didelės reikšmės antrame etape neturės. „Nepaisant to, tikimės būti pirmi. Nusipelnėme, jei nežiūrėsime paskutinių rungtynių su „Olympiacos“.

TIK FAKTAI

Ibby Jaaberas prieš pasirašydamas sutartį su „Žalgiriu“ 2010–2011 metų sezoną vilkėjo Milano komandos marškinėlius. Praėjusį sezoną praleido dėl traumos.

1998 metų Saportos taurės finale Belgrade „Žalgiris“ įveikė Milano „Olimpia“ 82:67. Nugalėtojams Saulius Štombergas pelnė 35 taškus. Nando Gentile, dabartiniio „Emporio Armani“ žaidėjo Alessandro Gentile tėvas, tuomet pelnė 10 taškų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų