REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas teigia negalįs pakeisti partijos prezidiumo apsisprendimo nekeisti pasirinktų kandidatų į ministrus.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ką darys, kad būtų patvirtinti visi "darbiečių" siūlomi pretendentai, politikas padėties nedramatizavo ir žadėjo melstis.

REKLAMA

"Tai melsiuos. O ką aš daugiau galiu padaryti? Melstis tik galiu, kad išgirstų mūsų gerus norus", - ketvirtadienį sakė V. Uspaskichas žurnalistams.

Paklaustas, ar įsivaizduoja Ministrų Kabinetą be Loretos Graužinienės ir Virginijos Baltraitienės, politikas tvirtino negalįs pakeisti partijos prezidiumo sprendimo.

"Gerbiamieji, aš gi negaliu vienvaldiškai spręsti tuos dalykus, yra prezidiumo sprendimas, negaliu daugiau nieko nei pasiūlyti, nei galvoti, nei konstatuoti, nei propaguoti, nei skleisti kažkokias kitas žinias. Negaliu turėti savo nuomonės, aš esu partijos pirmininkas, frakcijos vadovas ir laikausi tos nuomonės, kuri priimta prezidiume", - dar kartą pakartojo V. Uspaskichas.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistams pastebėjus, kad Lietuvos Prezidentei Daliai Grybauskaitei netinka dvi kandidatūros, V. Uspaskichas atsakė: "Aš Prezidentės negirdėjau. Sako, kad yra ne visas sąrašas suderintas su ja, ir tiek".

Darbo partijos lyderis tvirtino kol kas didelių problemų nematąs, nes yra Prezidentė, yra Premjeras ir suderins.

Paskirtasis Premjeras Algirdas Butkevičius penktadienį ketina oficialiai pateikti Lietuvos Prezidentei D. Grybauskaitei kandidatų į ministrus sąrašą. Jame bus 14 pavardžių.

Tai paskirtasis Premjeras ketvirtadienį patvirtino žurnalistams.

"Kada pateiksiu 14 kandidatų, bus pokalbis su Prezidente ir po to priimsime sprendimą", - atsakė A. Butkevičius į klausimą, kaip bus reaguojama į tai, kad šalies vadovei netinka Darbo partijos pasiūlytos V. Baltraitienės ir L. Graužinienės kandidatūros į švietimo ir mokslo bei socialinės apsaugos ir darbo ministres.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų