REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su kalendorine žiema šiais metais sutapo ir tikro, po pusdienio jau neištirpstančio sniego pasirodymas daugelyje šalies regionų. Kartu su juo gatvėse pasirodė ir automobilių entuziastai, kuriems stovėjimo stabdis reikalingas ne tik tam, kad išlaikytų vietoje nenuriedėjusią transporto priemonę.

REKLAMA
REKLAMA

Nors vairavimo instruktoriai tokius triukus daryti rekomenduoja uždarose tuščiose stovėjimo aikštelėse, netrūksta ir šonu slysti miesto gatvėse mėginančių patrakėlių.

REKLAMA

Karts nuo karto pasitaiko ir itin įžūlių išpuolių – tokių, kaip žemiau pateiktame vaizdo įraše naktį iš antradienio į trečiadienį įamžintas kvaištelėjusio „Volvo V70“ vairuotojo pasirodymas. Jis nepabūgo išvažiuoti tiesiog ant Katedros aikštės plytelių ir slysdamas šonu apvažiuoti Kalėdų eglę.

Jei tokį savo „žygdarbį“ internete patalpinęs vairuotojas pateks į kelių policijos pareigūnų rankas, jam grės piniginė bauda nuo tūkstančio iki dviejų tūkstančių litų ir vairuotojo pažymėjimo atėmimas laikotarpiui nuo 12 iki 24 mėn.

REKLAMA
REKLAMA

Stebėjimo įrangos sostinės centre netrūksta ir jei naktiniai vaizdo įrašai bus geresni, nei mėgėjišką kamerą laikiusio krizenančio vyruko, „Volvo“ entuziastas Naujuosius pasitiks be vairuotojo pažymėjimo.

Kaip Balsas.lt informavo Lietuvos kelių policijos tarnyba, pradėtas šio naktinio pasivažinėjimo Katedros aikštėje tyrimas. Informacijos apie tai, ką policijos pareigūnams jau pavyko išsiaiškinti tarnybos atstovai kol kas nepateikia.

Kaip neturėtų elgtis pavyzdingi sostinės gyventojai, galite pamatyti šiame vaizdo įraše:  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų