REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Protu nesuvokiamas tragiškas įvykis savaitgalį sukrėtė visą amerikietiško futbolo lygos NFL bendruomenę. 25 metų „Kansas City Chiefs“ komandos futbolininkas Jovanas Belcheris savo namuose nušovė savo 22 metų draugę, o po to nusišovė pats, rašo „Sport Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia policija, iš pradžių sportininkas savo namuose nušovė savo draugę. Dramos liudininke tapo jo motina. Vėliau J. Belcheris sėdo į automobilį ir, nuvykęs savo treniruočių centrą, daugelio klubo vadovų, tarp jų ir trenerio Romeo Crennelo bei vadybininko Scotto Pioli, nusišovė pats.

REKLAMA

Treneris ir vadybininkas iš pradžių mėgino atvesti jį į protą, tačiau nesėkmingai. Prieš paspausdamas pistoleto gaiduką futbolininkas padėkojo. Komanda buvo šokiruota liūdnos naujienos.

„Chiefs“ ekipoje J. Belcheris žaidė nuo 2009 metų ir buvo užsitikrinęs vietą starto sudėtyje. Niujorke gimęs sportininkas triskart tapo JAV jaunimo imtynių čempionu. „Šioje sporto šakoje išmokai niekuomet nepasiduoti ir kovoti toliau“, - viename interviu apie tai kalbėjo J. Belcheris.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną po kraupaus įvykio, sekmadienį, NFL rungtynės tarp „Chiefs“ ir „Carolina Panthers“ nebuvo atidėtos, nors žaidėjams ir buvo siūloma atsigauti nuo sukrėtimo. Dvikovą „Chiefs“ futbolininkai laimėjo 27:21.

Komandos prezidentas Clarkas Huntas tvirtino, kad treneris kalbėjo su žaidėjais ir šie norėjo išeiti į aikštę: „Pastariosios 24 valandos visai komandai ir artimiems jai žmonėms nepaprastai sunkios.“ Prieš rungtynes stadione visis sustojo tylos minutei, tačiau garsiai J. Belcherio atvejis nebuvo pagarsintas. Mintyse buvo pasiūlyta pagerbti visas buitinės prievartos aukas.

Draugai ir giminės gedėdamos iškėlė velionio J. Belcherio markšinėlius prieš „Chiefs“ klubo būstinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų