REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geriausių trenerių Jose Mourinho kitą sezoną nestovės prie Madrido „Real“ komandos vairo, net jei Ispanijos čempionai laimėtų UEFA Čempionų lygą, rašo ispanų laikraštis „Marca“.

REKLAMA
REKLAMA

Santykiai tarp ekscentriškojo portugalo ir „Real“ klubo prezidento Florentino Perezo, anot liudininkų, visiškai pašlijo. Dėl šios priežasties J. Mourinho 2013 metų birželį paliks karališkąją ispanų komandą.

REKLAMA

„Jis pasirašė mirties nuosprendį“, - privačiame pokalbyje nuskambėjo F. Perezo sakinys apie J. Mourinho. „The Special One“ pravardę turinčio trenerio ir klubo prezidento nuomonės itin dažnai nesutampa. Manoma, kad oficialia išsiskyrimo priežastimi bus įvardytas itin sunkus J. Mourinho charakteris.

Portugalų futbolo specialistas, atrodo, nėra nustebintas tokio įvykių posūkio ir apie savo likimą jau žinojo anksčiau. Pastarosiomis savaitėmis, kai Madrido ekipai ir strategui reikėjo palaikymo iš ekipos vadovybės dėl prastesnių rezultatų, jo nesulaukė. Tenkinti galėjo tik viena – pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama tik tai, kad abi pusės sutarė pernelyg nekovojant ir nekišant pagalių į ratus užbaigti šį sezoną. Pamojuoti atsisveikinimui bus skirtas kitų metų birželio mėnuo. F. Perezo pagrindinis motyvas – ne visa komanda paklūsta ir yra valdoma J. Mourinho.

Galbūt šis karjeros posūkis privers portugalą atsigręžti į Angliją, kurios „Premier“ lygą gyrė ne kartą. „Manchester United“ treneris Alexas Fergusonas pareiškė, kad J. Mourinho butų tinkamas perimti „raudonųjų“ vairą po jo karjeros pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų