REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ ekipos treneris Seras Alexas Fergusonas užsiminė, kad dabartinis Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho galėtų sėkmingai pakeisti jį kaip „Raudonųjų velnių“ trenerį.

REKLAMA
REKLAMA

„Jose Mourinho gali dirbti visuose pasaulio klubuose. Neketinu nieko prognozuoti kas gali atsitikti „Man Utd“ klubo ateityje. Mano karjera artėja į pabaigą, bet Jose gali treniruoti bet kurį klubą, dėl to klausimų tikrai niekam nekyla“, - ITV4 kanalui sakė 70 metų škotas

REKLAMA

„Niekada nepagalvočiau, kad vyrukas, kuris nežaidė futbolo gali tapti aukščiausios klasės treneriu, tačiau tada pažiūri į jo asmenybę. Aš manau, kad jo nuostabi ir stipri asmenybė ir atperka viską. Jo iškovoti trofėjai pasako viską. Kiek jam dabar metų? 50? Taigi iki manęs jam dar trūksta 20 metų. Jei jis ir toliau taip sėkmingai kovos dėl trofėjų, per tuos 20 metų jis iškovos dar 42 titulus. Ar gi tai nenuostabu?“, - J.Mourinho talentu žavėjosi A.Fergusonas.

REKLAMA
REKLAMA

„Atsimenu jo pirmą spaudos konferenciją „Chelsea“ klube ir pagalvojau, kad jis yra pasipūtęs. Save jis vadino ypatinguoju (Special One). Atvykti į Angliją ir sakyti, kad esi ypatingasis tokiam jaunam treneriui buvo įžūlu. Tačiau jis tiesiog pasakė savo futbolininkams, kad jie tikėtų, jog gali iškovoti lygos titulą ir tai tikrai padėjo“, - užbaigė A.Fergusonas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų